ferzileyto adlı üyeden alıntı

Para kazanmak için para harcayacaksın hocam Allah'ın emri. Ben 28 yaşındayım son 3 senedir bunun farkındayım ve gelir olarak hayatım değişti.

Bak foruma herkes site açıyor sayfa açıyor birşeyler açıyor sonra salıyor internet çöplüğüne kaybolup gidiyor. Azıcık yatırım yapan kazanıyor. Adam aylık sigaraya 300 TL biraya 200 TL veriyor ama sitesine 100 liralık tanıtım yazısı veya reklam almaya param yok diyor sonuç belli.

Sonuç olarak emek, zaman ve para harcadığım her iş başarılı oldu, bu 3'ünden birini eksik ettiğim işler başarısız oldu

Gelir olarak hayatım değiştir derken hep sormak istediğim birşey geldi aklıma :)

Buralarda görüyoruz internet sitesi yada farklı sanal işlerden yüksek gelir elde ediliyor ancak bana göre aylık harcanan gider göze görünmesini için kazanç sağlanıyor gibi görüyorum.

Siz bu bağlamda çok ta değil aylık bir asgari ücret kadar düzenli gelir sağlanabilir der misiniz? Tabi giderler çıktıktan sonra kalan miktar olacak.

Bu arada bizim de bir sitemiz bulunuyor ve bu siteyi sevdiğimiz bir konu üzerine olduğu için ve sosyal amaçlı olarak açtık. Tabi gelir düşünmüyorum değiliz ancak ilk önceliğimiz değil.