Ahmet adlı üyeden alıntı

http://www.vatanbilgisayar.com/cx-200-ii-street-kulakici-kulaklik-siyah.html

Müzik için bugüne kadar kullandığım en iyi kulaklık buydu. Şunu da belirtmeliyim ki en pahalı kulaklıkta buydu. Daha iyi olanlar mutlaka vardır ama benim hayran kaldığım kulaklık bu oldu. Gerek yüksek ses gerek bass olarak beklediğimden iyi çıktı. Malzeme kalitesi çok iyi bana bir kulaklık 1 ay gitmez bu bir buçuk sene dayandı. Ayrıca bunu kullandıktan sonra iPhone orjinal kulaklığı bana 5 TL'lik çin malı kulaklıkları havası yarattı.


FurkanKandemir adlı üyeden alıntı

Sennheiser kulaklıklarda mikrofon olmayabiliyor buna da dikkat etmek lazım. Zamanında bende kullandım gayet iyi


mustix adlı üyeden alıntı

Arkadaşın linkini verdiği CX-200 modelini ben de kullanıyorum. Mikrofonu yoktur. Gerçekten çok iyi kulaklıktır. Ben geçen ay n11 üzerinden 79tl ye almıştım. Araştırırsanız daha uygun fiyata bulabilirsiniz belki. :)

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Mikrofon yok demiş arkadaş acaba mikrofonsuz kullansam telefonun kendi mikrofonu işliyor mu yoksa kulaklığı çıkartmam mı gerekiyor? Birde şu kulaklık hakkında bir fikriniz var mı?
http://www.hepsiburada.com/philips-shb5250bl-00-bluetooth-kulakici-kulaklik-mavi-p-HBV000002NQ6N