Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Hocam İçerik hırsızı olacaksın. Kendi ürettiğin içeriklerle milyonlara ulaşmana imkan yok tabi saçma bir şeyler yapıp fenomen olmazsan. Bizim ülke çalınti içerikleri sever. Huysuz panda diye hesap aç sağdan soldan içerik cal 1 aya 20ksın en az.

Çagrı taner de böyle yapıyor. Milletin mizahını içeriğini kendininmiş gibi şopluyor instadan gönderiyor olay bu. Ayda en az 10 12 bin tl gelirinin olduğunu düsünüyorum. Bu ülkede orjinal özgün içerik yaparak bir yerlere gelmeyi düsünüyorsan bunu unut hocam. Hitap ettiğin kitle ve eğitim seviyesi ortada bugün cagri tanerin takipçi kitlesi genelde emekli ve ergen kitleden oluşuyor. Yani velhasıl kitle analizi yapacaksın. Sağlam içerik çalacaksın hesap raya oturana kadar gerisi gelecek daha sonra ne atsan tutuyor.


Çağrı Taner'in ismini duymuştum ancak mesajınızdan sonra yeni baktım hesaplarına. Hep kopya içeriklerin 5 milyonluk hesaplar maşallah. Sağlam bir ağ kurmuş ya bir şirketle anlaşmalı devam ediyo yada tüm işi bundan ibaret çünkü kontrol etmek oldukça zor olsa gerek.

Sağlık içerikli sitemizde kopya içerik asla düşünmüyorum ancak böyle sayfalar ve hesaplar oluşturmak herkesin olduğu gibi benim de ilgimi çekiyor.

Sanal dünyada zaman geçirmeyi çok seviyorum ve bir işe kafayı koyunca nefes almadan çalışacak kadar emek veriyorum. Bundan dolayı böyle bir sistem kurmak sonrasında sizin de dediğiniz gibi normalde hesaplara buralardan reklam çıkılabilir.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.