Websiteniz Türklere odaklı ise kesinlikle yabancı bir şirketten hosting almanızı tavsiye etmiyorum.
Eğer yabancı site kuracaksanız yüzlerce opsiyon mevcut, öneri yapabilirim.
Eğer yabancı site kuracaksanız yüzlerce opsiyon mevcut, öneri yapabilirim.
yabancı almak gibi bir durum yok, amazondan aylık 750 saatlik cpu kullanımı ücretsiz ama dns kurulumu hosting ayarlamaları vs yorucu olabilir, şahsi tavsiyem yapmanız çünkü çok zevkli ve yenilikçi bir olay
https://www.google.com.tr/search?q=setup+wordpress+on+amazon&oq=setup+wordpress+on+amazon+&aqs=chrome..69i57.3880j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
başlığındaki örnekleri inceleyebilirsiniz,
Hostingi sakın tr den almayın, ülke bi tane servis banlasa sitenizde kullanılan şeyler çalışmayabiliyor, örneğin github yasaklandı, sitenizde github ile ilgili servisler çalışmayacaktır çünkü sunucu tr de o sunucu çıkışında tr nin bantından çıkıyor,
yurt dışında olması her zaman avantaj.
https://www.google.com.tr/search?q=setup+wordpress+on+amazon&oq=setup+wordpress+on+amazon+&aqs=chrome..69i57.3880j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
başlığındaki örnekleri inceleyebilirsiniz,
Hostingi sakın tr den almayın, ülke bi tane servis banlasa sitenizde kullanılan şeyler çalışmayabiliyor, örneğin github yasaklandı, sitenizde github ile ilgili servisler çalışmayacaktır çünkü sunucu tr de o sunucu çıkışında tr nin bantından çıkıyor,
yurt dışında olması her zaman avantaj.
Saçmalıktan öte değil bende tam tersine kalite ve performans arayanlar direk yurtdışıyla çalışsın diyorum.
WpÖmerFaruk adlı üyeden alıntı
Digitalocean üzerinden oldukça uygun fiyatlara bulut sunucu temin edebilirsiniz. Buradaki yazıyı okuyarak detaylı bilgi alabilirsiniz.Ayrıca wmaracı üzerindeki rehberlerle de ilerleyen zamanlarda karşılaşacağınız durumlarla ilgili notlar bulabilirsiniz.
Hepinize tek tek teşekkür ederim cevaplarınız için. Yurt dışı hosting firmalarının hem fiyat hem hız hem de kalite bakımından daha iyi olduğunu duymuştum birde sadece Türkiye'ye değil yurtdışından bir çok müşteriye de ev sahipliği yapacak bir kurumsal site olacak ondan dolayı. Tahminimce eğer başarılı olursak aylık 5-10 bin arası Türkiye 40-50 bin arası yurtdışı Avrupa lokasyonlu kullanıcılar girecek siteye.
Son olarak benim ilk soruma cevap alamadım Amazon'dan nasıl alabilirim kurulumu kullanımı nasıldır? Bunun cevabını arıyorum. Digitalocean'ı da inceleyecem gün içerisinde.
Birde A2Hosting diye bir firma varmış sanırım Turbo paketi WordPress için uygun yıllık 400 TL civarı olması lazım.