Arkadaslar merhaba uzun suredir bir Oyun oynuyorum (Goddes) oynadigim oyunda mobil odeme yaparim hep . 1 ay once Google hesabim Youtube Telif ve ihtaylrlar yuzunden kapandi. Oyunda odeme yapmaya devam etmek icin hesap olusturdum Mobil odeme yapamiyorum . İninial kart aldim onunlada yapamadim ayni sorun. Hata "İsleminizi suanda gerceklestiremiyoruz.Lutfen daha sonra Tekrar deneyin" seklinde. Oyunda Google play disinda dis odeme olarak (Boku-yandex payments-MVLpoints-PAYPAL ) duanlik boku yu kullaniyorum fakat boku asiri derecede komisyonlari var normalde 15 TL OLAN oyun ici maden Boku ile 45 tl . Paypal TR den kalktigindan beri dogru duzgun islem yapilmiyor . ulkeyi TONGA yaparak bir hesap olusturup bi odeme yaptim fakat o hesapta Limited yedi TR kart oldugu icin acmiyorlarda kisacasi suan paypal yapamadim. Bu sorunu yasayan daha once birileri mutlaka vardir sorunun cozumunu bilen onerisi olan arkadaslar yazarsa sevinirim.
Not: Google payments e bir destek talebi olusturdum.Gelen cevapta Google Payments bildirimi yaptigim icin tesekkur ettilet ve sorunu duzeltmeyecekleri i nedenini de ozel oldugunu bunu tartidmayacaklarini bildirdiler ve ilerdeki hesaplarda ayni problemle karsilasabilecegimi yaziyor ben bunlara ne yaptimda bana cektiriyorlar anlamis degilim.