Dipnot: Linklerimizi Şikayet Ediyorlar Ücretsiz Full Kaynak Sunduk Diye ve Para Kazanamadılar Diye ***'dan Hesabımızı Yasaklattırdılar, Android Web Wiew Yapan Şahıslar Aşırı Şikayet Ediyor ve Android Web Wiew Yapan Android Kullanmasını Bilmeyen Kişiler Satan Yapan Kişiler , Milletimizi Kazıklamaya Çalışıyor ve Herkez Kusura Bakmasın Linklerimiz Silinirse Biz Silmiyoruz Şikayet Ediliyor Diye Dosya Upload Siteleri Linkimizi Siliyor, Ve Ben Bu Kelımemı Android İşinde İşin Ehli Olan Kişilere Demiyorum , Sadece Android Kullanmasını ve Yapmasını Bilmeyen Kişilere Söylüyorum , Android Studio İndirerek İmport Edip Link Değiştirerek Build Ederek Android Developer Olunmaz ve Yanlış Anlamazsınız Umarım , Elimizden Geldiğince Sürekli Upload Ediceğiz Anlayışınız İçin Teşekkür Ederim :)
Söylediklerinize katılıyorum hocam. Böyle insanlar piyasayı öldürmüş vaziyette. Ben Android Developer olmama rağmen bu konuya destek veriyorum. Uygulamaları zaten uygun fiyata yapıyorduk bir de ücretsiz yayınlıyorduk. Birileri geldi hakkımıza göz dikti. Üç kuruş kazanayım ben kazanayım derdine düştü sonra piyasayı da öldürdü şevkimizi de. Ben yine ekmeğimi yiyorum çok şükür ki ancak üzülüyorum böyle alçalacaklarına aç kalsalardı.