-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Öncelikle merhabalar.
Bir eklenti arıyorum. Aradığım eklenti şöyle olmalı:
Örneğin 'Zellweger Sendromu" ile ilgili bir yazi hazırladım diyelim. Kullanıcı sadece bu içerige abone olsun ve konuyu güncellediğimde ona mail bildirimi gitsin istiyorum.Temel amacım x hastalığı için siteye gelen birisine y hastalığı konusu guncellendi diye bildirim gitmesin.
Cevap veren herkese teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunun için şöyle yapabilirsin diye tahmin ediyorum. Mailchimp eklentisini kurup mesela isim soyisim isteyeceğin kısımda segment kısmı oluşturup o segmenti seçmelerini zorunlu yapıp bunuda Mailchimp de ayrı ayrı listeleyebilirsin. Böylece mesela sadece a segmentine yazi gönderme b segmentine yazı gönderme gibi birşey yapabilirsin. Tabi detaylı araştır nasıl yapıldığını öğren. Tam detaylı bilgiye bende sahip değilim ama yapılabilir bu dediğim.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet malesef manuel olarak göndermen gerekir. Ancak mail sistemleri kullanımı için büyük mail servisleri otomatik mail gönderimi ne izin vermiyorlar. Yoksa onlar için wordpress de otomatik mail göndermesini sağlamak için eklenti yazmak çok kolay. Ama şirket politikaları gereği spama izin vermiyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Umarım bu tarz bir eklenti mevcuttur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Mail gönderim işi spamla uğraştırdığı için OneSignal kullanıyorum. Bir konu açtığımda veya konuyu güncellediğimde istediğim zaman yukarıdan bildirimleri izin veren kullanıcılara anlık bildirim gitmesini sağlıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Su an için "Email Subscribers & Newsletters" adlı eklenti ile hastalıklara özel gruplar oluşturdum. Her konunun altına kısa kodu ile ekliyorum. Mail gonderimi tek tıkla sorunsuz bir şekilde sağlanıyor.