Siyuu.com blogunuzun rss adresini her gün düzenli olarak takip eder ve yeni içerik girmediğiniz süreçlerde size bir mail atar. Blogunuza yeni içerikler eklemeniz için elinden geldiğince çalışır, çabalar; size içerik önerilerinde bulunur, bilgi paylaşımı sağlar. siyuu.com blogunuzu o kadar çok sever ki 15 gün boyunca yeni içerik eklemezseniz sizi çok merak eder. İlk önce halinizi hatrınızı sormak için bir mail atar. Herşey yolundaysa blogunuza yeni içerik yazmanız için sizi ikna etmeye çalışır ve yardımcı olur.

İlk 15 günlük sürecin ardından tekrar 15 gün daha yeni yazı eklemezseniz işin rengi değişmeye başlar. 1 ay boyunca bloguna yeni yazı eklememiş kişiyi tekrar hayata döndürmek için daha fazla çabalar. Çünkü yeni yazı eklemenizi sadece bekleyen biz değiliz, arkadaşlarınız var, takipçileriniz, takipçilerimiz var ve herkes sizden yeni bir blog yazısı beklerken onları bu kadar fazla bekletmek biraz ayıp olmuyor mu? Eğer yeni içerik konusunda sıkıntıya düştüyseniz onu da çözeriz, başka dertleriniz varsa hallederiz. Domain paranız mı yok, hosting hizmetinde sıkıntı mı çekiyorsunuz? Sorun değil siyuu.com size ücretsiz olarak bütün bu hizmetleri de sağlar. Temanızdan sıkıldıysanız, yeni tasarım, yeni özellikler istiyorsanız bunlar da dert değil, siyuu ekibi size her durumda yardımcı olur. Yeter ki blogunuz ölmesin.

İkinci 15 günlük sürecin ardından, bütün ikazlarımıza rağmen, bütün yardım şartlarımıza, önerilerimize, desteklerimize kulak asmayıp 45 gün boyunca blogunuza yeni yazı eklememişseniz artık kaçacak delik aramanızın vakti geldi demektir. Şu ana kadar aramızda olan bütün bu süreç artık sosyal medyaya taşınacak. Ve siyuu.com sosyal medya hesaplarından sizin ne kadar da kötü bir insan olduğunuzu, blogunuzu unutup onu çok üzdüğünüzü cümle aleme duyuracağız. Umarım bu uyarıyı bizden almazsınız...

Siyuu.com'un soğuk nefesini ensenizde hissetmeden önce tatlı tatlı blogunuza ilgi gösterin. Her blog birer sevgilidir ve bizler onun abisiyiz! Onu üzmeye hiç hakkınız yok. Bu korkuyla yaşamaktansa bugün bloguna bir yazı eklemeye ne dersin?

-------------------------------------------------------------------

Site adresi: http://siyuu.com

Çok hoşum giden ve farklı bir site olduğu için tanıtmak istedim :)
Site Türk (Can Paçacı) yapımı.