westlife
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba sayın wmaracı yöneticileri, forumun mobil görünümü hakkında bir önerim olacaktı.
Öncelikle mobil sürümünüz gerçekten eşsiz ve harika, kim yaptıysa ellerine sağlık. Yalnız mobil görünüm için forum sayfasında sadece forum isimleri yer almakta, bunlarla beraber nicklerle beraber son konu, mesaj ve tarihleri de eklenirse kusursuz olacaktır diye düşünüyorum.
İyi forumlar.
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Tasarımı yaparken bunları gözden geçirdik aslında, böyle bir tasarım yapılabilirdi. Bildiğiniz üzere çok sayıda kategori mevcut forumda, anasayfa bu yüzden uzadıkça uzuyor, kullanıcılar aradığı kategoriyi bulmakta zorlanabiliyor. Söylediğiniz gibi kategorilere bu son mesajları da eklersek uzunluğu iki katına çıkarmış olacağız.
Aslında kategori başlıklarını açılır kapanır şekilde yapıp son mesajlar bu şekilde gösterilebilir, bunu düşünebiliriz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
cgrclk Ben şunu farkettim mobilden mesaja atınca imzamız gözükmüyor.. Bundan ilginiz var mı ?
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Sanki görülse daha iyi olurdu. Ben mesela premium üyelik almamın sebeplerinden biri insanların konusuna yorum yazarken gerekli bilgiyi imzamdan alabilirsiniz diyorum ama bir baktım geçen imza çıkmamış (: (:
cgrclk
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
metaratör,inci 2.nesil yazar
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
ya birde mobilde konuları geziyorum baya şağı iniyorum konularda geri tuşuna basında direk en tepeye ilk konuya atıyor birdaha en aşıya inerek kaldığım yere bakıyorum çok sıkıcı bir durum