Apk İndir Siteme Ortak Arıyorum ! - Sadece Link Kısalt Ve Apk Yayınla

Merhaba,

Apk indir başlıklı web siteme ortak arıyorum. Web Sitemizde Şuan +30 adet apk uygulama var. Sitem gelişmeye devam ediyor ama yeterli zamanım yok maalesef. Ortağım Oyun yayınlasın istiyorum tabii kazanç'ıda Olacak. Ortağım Oyun indirme linklerini kısaltarak kazanç sağlayabilir. Hiç bir Ücret Talep Edilmeyecektir. Ücretsiz Ortaklık

// Bilgi; Yoğun bir programa sahibim zaman ayıramıyorum domain keyword domaindir. gen.tr uzantısı ile google türkiye aramalarında üst sıralarda çıkma avantajı var. Zamanla siteye link kasacağım (Seo&Sosyal Medya işleriyle uğraşıyorum) daha üst sıralarda olacaktır. Seo'su benden masrafsız bir website sadece apk içerik gireceksiniz.

// Bilgi 2; Ortak olacak kişi kendi kısaltma linklerini paylaşabilir, fakat mobil cihazların gireceği bir link kısaltma sitesi olsun anında onlarca popup açılan web siteler değil örnek olarak bc.vc

// Ortak Olacak Kişi Aktif olursa sevinirim. Wordpress Temamız zayıf bir tema ortak olacak kişi temayı düzeltebilir.

// Apk'lar Yandex Disk ve dosya.co ya upload edilmektedir. Ortak olacak kişi isteğe bağlı EK OLARAK TURBOBİT vb. indirme linkleri ekleyebilir

Web Site ; https://www.apkindir.gen.tr/