-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Videographer
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam arkadaşlar, son dönemde çok popüler olması ile bitcoin olayını biraz araştırayım, mantıklı bir yatırım yöntemi ise bir miktar alıp deneyeyim dedim.
Ancak herkes farklı bir şey söylüyor ve bir süre sonra beyin yanıyor. Sanırım yeni bir sistem olduğu için birçok kişi neyin ne olduğunu tam olarak da bilmiyor.
Benim bu konudaki ilgili arkadaşlara sorum; bitcoin nereden alınır? nasıl alınır? nasıl satılır? bütçemize göre alabilir miyiz, belli bir meblağ mı yatırmamız gerekiyor? Nedir bu mevzu yani?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi / Fotoğra
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ben genelde Paribu dan alıyorum Bitcoinleri istediğiniz miktarda alabilirsiniz Paribunun verdiği hesaba istediğiniz miktarı yatırıyorsunuz ordan yatırdığınız miktar kadar BTC alabilirsiniz aynı şekilde yine ordan satabilirsiniz. 500 Tl üzerinde almak istediğiniz zaman detaylı kimlik kaydı yapmanız gerekiyor. Türkiyede başka sitelerden de alabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Yada komisyonla satanlar var onlardan alabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
alemburda
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
IT - Enformasyon Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şuan sürekli yükselişte şöyle sağlam bir düşüşünde almayı planlıyorum.
Şuan: 15.08.2017 - 15.56 itibariyle btcturkte
1 BTC = 15,784.00 TL
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
BTC YE Para yatıranlar bunu bir beğenebilir mi ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Videographer
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şuan için BTC almak ne kadar mantıklı peki?
Bir çok kişi yeni öğreniyor ve bunların büyük bir oranı ufak da olsa yatırım yapıyor.
Piyasa beklentiniz nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi / Fotoğra
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ne olcağı belli olmaz ama yüksek bi kesim 5 bin doları göreceğini söylüyor bi kesim ilk önce 2 bin civarlarına düşüp sonra 5 bini görür diyor başka bir kısım 10 bini geçer diyor hatta biraz daha kurcaladığınız zaman 10 yıl içinde üç rakamlı binleri göreceğini düşünenler bile var (ne kadar doğrudur bilemem bekleyip görmemiz lazım) şahsi görüşüm BTC mantıklı hareket edilirse alınır yani piyasası biraz karışık ben daha çok altcoinlerle ilgilenme taraftarıyım 5-6 tane sine yatırım yaptım şansıma BTC gibi yükselirse köşeyiz :D fakat altcoin işi BTC den daha riskli daha sıkı araştırılıp yatırım yapılması lazım ki 700 den fazla altcoin var bunların bazıları vurkaççı bazıları gerçekten yükselmeye çalışan coinler
sonuç olarak BTC iyi araştırılması gereken bir konu bilginiz olsun