Arkadaşlar iki yıldan fazla bir süredir sektördeyim. Birçok farklı iş yaptım. Başarılarımda oldu başarısızlıklarımda ama farkına vardım ki bu iş bana keyif veriyor. Okulum devam ediyor bölümümün bu işle bir alakası yok. Ben ama tamamen hobi ve keyif almak için çalışıyorum. Üstelik para kazandığımda da ekstra mutlu oluyorum.
Düşündüm taşındım belli bir bilgi ile yapabileceğim işlerde belli. Tamam wordpress imkanları ve seo hakkında kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Bu konular hakkında kitaplarda okudum ingilizce kaynaklarda taradım ama artık yetmiyor. Bende programa ögrenmek istediğime kara verdim.
Kodlama öğrenmeye karar verdim ama nereden başlayacağıma karar veremedim. Tüm kaynaklar farklı şeyler öneriyorlar. Fakat internette bu dillerin ne farkı var onu bile öğrenemedim. Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar az çok hangi dil ne işe yarar ve bir amatör için hangisini öğrenmek daha kolay. Hangi dili öğrenirsem diğerlerini öğrenmem daha kolay olur bunlardan bahseder misiniz.
Lütfen yol yakınken vazgeç kolay değil gibi heves kırıcı yorumlar yapmayın. Vazgeçip geçmemek benim kararım olacak. Ama kolay zorluk emin olun pek etkilemez çünkü severek yapıyorum. İngilizcem orta düzey hatta biraz daha iyi diyebilirim.
Bana hangi dil ile başlamam gerektiği hakkında önerilerinizi bekliyorum. Başlığı yanlış yere açtıysam modlardan özür dilerim. Taşırlarsa sevinirim.
En son ulaşmak istediğim 0 dan bir mobil uygulama yazabilecek duruma gelmek. En büyük bu konudaki suan hedefim bu.