wordpress kullanıyorum.
Yazı İçin teşekkürler Ama Bunlar Uzun İşlemler Direk Silsem Bi Etkisi Olurmu
Yazı İçin teşekkürler Ama Bunlar Uzun İşlemler Direk Silsem Bi Etkisi Olurmu
Eğer siz google'da kayıp yaşamak istemiyorsanız dediğimi yapmanızı öneririm şiddetle. Subdomainin de wordpress olduğunu düşünelim. Subdomaindeki yazıları dışa aktarıp, bu dosyayı ana domainde içe aktar yaparak yazıları kolayca taşımış olursunuz. Ama 3-5 tane yazı varsa bunları elle açabilirsiniz ana domainde. Bunları taptıktan sonra mevcut subdomaine Quick Page/Post Redirect DEV eklentisini kurun. Eklentiyi aktifleştirdikten sonra wordpress sol menüden eklenti ismi üzerine gelerek "Quick Redirects" tıklayın. Açılan sayfada sol kısımdaki kutucuğa örnek olarak /yeni-yazi.html yazın. Sonra sağdaki kutucuğa ana domain üzerinden bu yazı için açtığınız urlyi girin. Örnek olarak http://www.anadomain.com/yeni-yazi.html
Bunu her başlık için yaptıktan sonra bir süre bekleyin subdomaini silmeden... Urller yer değiştirdikten sonra subdomaini tamamen silebilirsiniz.
Ben bunlarla uğraşamam, direk silerim derseniz o sizin tercihiniz. Zaten hit almayan bir subdomain ise silin ve tümden 301 ile ana domaine yönlendirme yapın o zaman :) Ben yukarıdaki yazdıklarımı hem sizin için hem de ileriki zamanlarda ihtiyacı olan birisi değerlendirsin diye yazdım :)