-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba,
Benim bir domainim var ve sağlanan hizmet Windows. Bir subdomain açtım buna php bir site yüklemek istiyorum. Kısa bir araştırma yaptım ve windows hostingte bunu sağlamak mümkün fakat bir çok problem ile karşılaşanlar olmuş. Benim sormak istediğim soru subdomaine özel linux hosting sağlayabilir miyiz ? Ya da illa yeni domain alıp oraya mı geçirmem gerekiyor sitemi ?
Şimdiden teşekkürler.
Hiçbir başarı tesadüf değildir. Arkasında büyük bir emek, disiplin gibi birçok etmeni barındırır.
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba
CyberusMümkündür, Alan adınızın şu an aktif olarak barındığı hosting kontrol panelinizin DNS kısmından diğer linux hosting inizin ipsini işaret eden subdomain -> linuxhostipadresi şeklinde A kaydı oluşturmanız yeterlidir.
Eğer bu işlemi gerçekleştiremez iseniz hosting firmanız muhtemelen sizin için gerçekleştirecektir.
Saygılarımızla ...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Sağolasın
cliaweb hosting firmasıyla görüştüm ve gün içerisinde yapabileceklerini söylediler.
Hiçbir başarı tesadüf değildir. Arkasında büyük bir emek, disiplin gibi birçok etmeni barındırır.