Szam
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba abilerim, kardeşlerim uzun bir süredir film sitesi açmak istiyordum biraz para biriktirebildim acaba bu parayla bir film sitesi mi açmalıyım yoksa biraz araştırıp ve bekleyip niche site mi kovalamak mı mantıklı az çok görüyoruz ki etrafta film sitesinden geçilmiyor acaba onların arasına girsem bende bir yer edinebilir miyim merak ettiğim bunlar aranızda tecrübeli olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Film Sitesi açarsam vds felan alamayacağım için filmleri başka bir kaynaktan çekeceğim.
Siteye reklam ve seoya para harcamam yakın tarihte çok düşük
Film ekleyebilirim içeriğini özgün yapabilirim fakat bunların yeteceğini düşünmüyorum
Blog açarsam yazmaktan 1-2 ay sonra sıkılıp satmaya kalkıyorum ve blogta geri dönüş çok geç oluyor.
Sizin düşünceleriniz neler çok kararsız kaldım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Geçen biri daha sormuştu. Film sitesine şuan girmek, köpekbalıkları ve piranhalarla dolu küçük bir havuza hamsi olarak girmek gibi. Biriktirdiğin biraz para ile olacak iş değil. Niche bir alan bul, hem tbm'si yüksek hem de firmalardan reklam alabileceğin bir alan. 4-5 ay üzerinde çalışıp bir miktar hit kazandınmı alanındaki firmalardan reklam alabilirsin. İlk reklam paranı aldığında da zaten gaza da geleceksin aşkın da şevkin de gelecek :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Szam ben de film sektörüne girdim senin gibi başka yerlerden çektim filmleri sonra sıkıldım öyle duruyor boş boş site :D Başka alanlara yönel bence :D
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Birinin sözü vardı "deneyim deneyim demeyin deneyin" diye. Bir niche lafıdır gidiyor ne anlama geldiğini hâla araştırmamış olsam da; şuan web rekabet olmayan tek şey sıfırdan ilk defa sizin ürettiğiniz birşeydir. (yemeksepeti vd)
Arkadaşım var 2 eleman tutuyor film için. Ofis kiralamış elemanlar çatır çutur film indirip upload ediyor. Sıfırdan yapıp satıyor. Ve kazanıyor ki demek ki bu performansta yıllardır çalışıyor/çalıştırıyor.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
:) Film sitesi açacaksan yada açan arkadaşlar varsa bana ulaşsın hitlendirme ve gelirli bir site için yapılması gerekenleri ve gerekli site ayarları cüzri bir miktara yapabilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
Kolay hitlenir bütçeniz az ise imzamdaki kampanya tam size göre efendim.
Sırf içerikle belli bir hit yakalanabiliyor film sitelerinde
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Film sektöründe uğraşan biri olarak söylüyorum.
* Ekip şart.
* Sunucu şart.
* Filmlerin sürekli güncellendiği bir kaynak bulmak şart. (gerekiyorsa premiumlu bir yer)
* Yazıların 100 kelimeden fazla özgün olması şart.
* Günde en az 2 film şart.
* En önemlisi eğer rekabet isteniyorsa para şart (backlinkler, tanıtım yazıları için)
Yazdıklarımda illa ki eksiklikler vardır. Eğer bunlardan birini sağlayamıyorsanız hiç bulaşmayın derim.