-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
PM ler gönderildi arkadaşlara ilgilen olursa detaylı bilgi verebilirim kafasına yatan olursa zaten düşünmeden geri dönüş yapacaktır mutlaka :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
1- Film ve dizi sitesi açarak Adsense kullanamazsınız.
2- Sizin mevcut lokasyonunuz ile sitenin lokasyonu arasında gelir açısından dediğiniz gibi bir kayıp oluşmaz.
Gglog
bloglara frm kurmayın!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dostum konu senin nerede olduğun değil tıklayanın nerede olduğu. Ana yabancı siteye yabancı lokasyon
Little things affect little minds.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
peki hocam benim yerimde olsanız siz neyapardınız. Sitede kendime güvenip ve milletinde faydalanacağını düşündüğüm çeşitli çalışmalar paylaştım yada arkadaşlarla görüştüm prenium linklerimi paylaştım yada birçok arkadaşa yardımcı oldum ama sonuç olarak gördümki hiçbirşey geçememiş elime PR9 backlink çalışması paketi yaptım gerçekten güçlü ve çok temiz hiç cvp yazan dahi olmadı.. bu durumda sadece ilgili ve inan kişilerle çalışma gereği duydum ve öylede devam ediyorum buda benim tarzım.
Onun harici konularda ve pm de birçok konuda yardım talep edenleri geri çevirmedim ve şuanki kullandığım yaptığım çalışmaların detayınıda birçok kişinin bilmesine gerek olmadığına inanıyorum çünki benden alıp başkasına yüksek fiyatla satacaklarını biliyorum. gerek yok
İyi geceler herkese