Merhaba, bütçemi aşarak sağdan soldan biraz borç alarak bir laptop almayı düşünüyorum. Almışken sıkça oyun oynayan biride olduğum, ve kesinlikle takılmalara / yavaş bir bilgisayara dayanamayan birisi olarak birazda parayı gözden çıkardım diyebilirim. Masaüstü önermeyin zira yanımda istediğim yere götürebilmem lazım kasa buna uygun değil.

Şuan birkaç gündür araştırıyorum fakat bulabildiğim en düzgün sistem "Tulpar T7 V13.1 17.3" Gaming Laptop" Monster'ın. Var mı tavsiye edeceğiniz alternatif. 5500 TL bir fiyatı var aslında bu zorlayacak beni baya daha düşük önerenler olursa onlarıda incelemek isterim.

Firma nasıl diye sormayacağım, Monster şuanda piyasadaki alınabilecek en kaliteli laptopları sunuyor bundan şüphem yok her ne kadar Yerli diye korksa dahi bir çok kişi bu korku gereksiz, daha iyi bir garanti hizmeti / müşteri memnuniyeti sunan yok. Abimde Monster kullanıyor ve bu kadar ilgili başka firma görmedim. Adamlar markanın adının hakkını veriyor.

Not: Casper / HP bu iki markayı boşuna önermeyin ürünler incelemem bile. İsterse bedavaya 2 katını versinler. HP laptop konusunda Casperla sonunculuk için yarışan bir marka. Ama kasa konusunda başarılı ona bir şey demem.