JumperTech adlı üyeden alıntı

Orta çağda kalan bugdaki hacı hocalara inanmayın.


bak güzel kardeşim. Öncelikle tanımadığınız insanları bu şekilde nitelemen doğru değil. Bu adam boş bir insan değil. İlahiyatta Prof. olmuş, demek ki kalkıp fetva verebilir, icazeti vardır. Bunları belli kaynaklara dayanarak sempozyumlarda konuşup tartışılıp delillendirilerek islam alimlerince ortak alınmış bir fetva. Yani tek başına değil. Peki biz dini konuları (bitcoin meselesi gibi) nerden öğreneceğiz şimdi ? Bu konunun aksini iddia eden icazetli kim var ? Kusura bakmayın ama sizin orta çağda bugda kalmış dediğiniz hocalar belli bir ilim tahsis etmiş. Bunları öcü olarak görüp kaçmayın bir dinleyin. Yada sizde gidip gerekli eğitimi alın, gerekli araştırmaları yapın ve o zaman fetva verin. kısaca bitcoin caiz değildir.

JumperTech adlı üyeden alıntı

Konu sadece komedi, ya hangi devirde yaşıyorsunuz saçmalamayın. Faiz vb. haramdır onlar kesin ama bunun sanal olduğu sadece avantajdır, kağıt para için kaç ağaç kesiliyor.

Biraz "beyin".

Her sakalı olan fetva veriyor olmuş vallahi...

Bitcoin helaldir arkadaş, az beyin, beyin!


Sen burda bakın helal dir diye fetvayı hemencecik vermişsin. Biz her sakallının fetvasını kabul etmiyoruz. İcazet soruyoruz. Var mıdır hocam sizin icazetiniz ?