Merhaba arkadaşlar, bu özelliği Twitter'da gördüm araştırdım kendi siteme uygulamaya karar verdim. Aşağıda linkte verilen tüm talimatları yerine getirmeme rağmen console da test yapmaya çalıştığımda hata veriyor. :( Verilen talimatları harfiyen yerine getirdim eksik bir şey yok. Yardımcı olabilecek birileri var mı?
Kırmızı yerin çevirisini kendi bilgilerimce yaptım. "Site yükleyemedi : servis eşleştirmesi yok. Sayfayı yenilemeyi deneyebilir veya servis şimdiki sayfanda başlayan URL'yi manifest'ten kontrol et"
Tahminimce sorun "start_url" : "" yaparak çözülecek
Kırmızı yerin çevirisini kendi bilgilerimce yaptım.
"Site yükleyemedi : servis eşleştirmesi yok. Sayfayı yenilemeyi deneyebilir veya servis şimdiki sayfanda başlayan URL'yi manifest'ten kontrol et"
Tahminimce sorun "start_url" : "" yaparak çözülecek
Denedim hocam her türlüsünü denedim yine aynı hatayı veriyor
Hocam eğer eklenti kullanmaya karat verdiysen eklenti dizininde ara zira ben az önce başka bor eklenti gördüm istatistik bile tutuyor. Sonuç itibariyle wordpress eklenti dizini derya deniz misali herkes eklenti yazabiliyor.
@sofu44 ve atiyazılım hocam sorunu çözdüm eklentiye gerek kalmadı :) tag'ını hem tema panelinden hemde header.php dosyasına yazdığım için çakışıyormuş :D bir tanesini sildim çalışmaya başladı :D