pubhane
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Siteniz sade değil. Ziyaretçi kitlesinin kolay kolay site içerisinde gezinebileceğini düşünmüyorum.Konu altındaki smile iconları kaldırın. Ziyaretçilerin o iconları kullanmasına gerek yok. Ziyaretçiler hissiyatlarını yazınıların kalitesini iconlarla belirtmek istiyorsa zaten gerekli karakterleri yorumlarında kullanır belirtirler.Tema banada çok karışık geldi. bende 1,5 ayda totalde 60 içerikle 2 adsense aldım. Footer bölümü çok büyük gereksiz footer içeriklerini kapatın.
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Böyle 6. kez red edildim diye yazmışsınız lakin red mesajlarınızda ne geldi ve neyi kabul etmediklerini yazdılar. Her seferinde aynı red mesajı ise yanlış yeri düzeltmeye çalışıyorsunuzdur. Farklı ise bu yol katetdiğinizi gösterir.
Nesco
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Profesyonel destek verebilirim. Birçok farklı fiyat ve farklı seçenekler ile Adsense alabilirsiniz. Detaylı bilgi ve fiyatlar için pm
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
[QUOTE=sorusavar;2597154]
selanikli6611 hocam siz girince anlayamadınız mı sitenin ne ile alakalı olduğunu, büyük ihtimalle anlamışsınızdır. Çünkü her konuda onlarca yazı var sitede. Dediğim gibi hemen hemen aynı kategorilere sahip bir site 1 haftada alabiliyor onayı, sorunun içeriklerle ilgili olduğunu sanmıyorum. Diğer sayfa eksikliklerini tamamlayıp tekrar deneyeceğim.[/QUOTE
şunu demek istedim aslında bir konuya yönel ve o kunuda yazsan daha kolay olur her şeyden biraz olunca biraz site oluyor tam olmuyor aynı şeyleri yaşadım ondan yardımcı olmak istedim.başvurmadan önce şunu düşün ben olsam onay verir miyim bu siteye yada adsense neden reklam yayınlamalı bu sitede. Dikkat ettikleri en öenmli şey, özgünlük, içerik sayısı,gerekli sayfalar ve sitede gezinme kolaylığı
tourismturkeytr.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
34, (%97)
Site hızı yavaş , mobilde sayfa kayıyor yani boş çıkıyor , adsense alana kadar tek bir kategori de içerik girin bu arada temanizin adı nedir
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilinmiyor
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Hocam warez tema ve 60icerik ile AdSense aldım incelemek isterseniz sitemizi örnek olarak size PM göndere bilirim