İnstagramda büyütmeye çalıştığım bir sayfa var. Forumda da birçok kişi sayfa kasıyor. Biliyorsunuz ki gönderiye yapılan yorumlar çok önemli ve keşfete çıkmada büyük rol oynuyor. Aynı bloglarda yaptığımız gibi yorum dayanışması yapalım diyorum. Ne dersiniz? Yorum kuralları vs gibi şeyleri daha sonra belirleriz. Öncelikle bir ekip kuralım. Sayfam 3.3 K illa aynı olmamız gerekmiyor ben sizden az olurum çok olurum bir şekilde birbimize katkımız olur. Pm veya yorumlarınızı bekliyorum.
--------------------------------------------------------------------------------------
NOT: Gruba, bot olan veya panelden çekilmiş aktif olmayan takipçili hesaplar KATILAMAZ.
GRUBA ALIM: AÇIK
GRUP KURULDU
Üyeler:
komedyatube
SametDemir
atiyazılım
ironhandyt
tazemuhendis
teknotekyes
corr0
Reltico
Hayalcafe33 (2 Hesap)
pcmerkez1
KURALLAR:
- Günlük olarak herkes 1'er yorum atmak zorundadır. Yorumu atamayanlar bilgi verdiği taktirde telafi edebilirler.
- Yorum atılacak gönderiler instagram grubunda herkesin yorum atılmasını istediği gönderiyi gruba atmasıyla belirlenecektir. (Yorum atılmasını istediğiniz gönderinizi gruba post edin)
- Yorumlar [COLOR="Red"]en az iki kelime olmak şartıyla diğer üyeleri yorum yapmaya teşvik eder şekilde olursa hepimiz için iyi olacaktır.
- Üyeler günlük zorunlu olan 1'er yorumu attıktan sonra kendi aralarında ekstradan anlaşarak yorumlaşabilirler.
- Mümkün olduğunca izin ve mazeret belirtmemeye çalışınız. Çünkü bu gibi durumlarda aksamalar ve karışıklıklar olmaktadır.[/COLOR]
Not: Hesaplarınızın gizli profil olmaması keşfete çıkmak için sizin faydanızadır.