koz4
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** O**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hobi olarak İspanyol ca öğrenmek istiyorum kursa filan gitmeyeceğim tamamen sosyal medyada arkadaş bulup pratik yaparak ve YouTube den konu ile ilgili videolar ile yapmak istiyorum başarılı olur muyum sizce
Not: 3 günde tanışma filan öğrendim. Ayrıca niye İngilizce ogrenmiyorsun diye soranlar için Cat pat İngiliz ce biliyorum ve ülkemizde maalesef İngilizce bilmeyen yok yani klişe sevmiyorum İngilizce nin bir ayırt edici özelliği yok bence
İspanyolca Bilen arkadaşlar ne önerebilir
Teşekkürler herkese
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Lifelong Learner
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim İngilizce'nin ayırt ediciliği yok demişsin de, o İngilizce'yi akıcı konuşan insanlar arasındaki bir durum. Sen İngilizce bilmiyorsan ya da çat pat bildiğini sanıyorsan senin için gayet ayırt edici bir durumdur. Dünyayı takip edemez, küresel bir iş hayatında asla ama asla yer edinemezsin.
Okulda 2 dönem İspanyolca dersi almış biri olarak söyleyebilirim ki İngilizce'ye hakim biri için İspanyolca zaten çok kolay bir dil. Önce İngilizce öğren, sonra farklı dillerle ilgilenebilirsin. Zaten İspanyolca öğrenebileceğin en iyi kaynaklar zaten İngilizce olarak hazırlanmış durumda.
j700
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Otel
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bende japonca öğreniyorum ingilzice sevmiyorum hiç bi güç bana ingilzice öğretemez
babam kızıyor lüzumsuz işlerle uğraşma japonca ne işine yarayacak ingilizce öğren diyor ama ben istemiyorum banane ingilizceden ingiltere sömürgeci ülke diye bende mi ingilzice öğrenmek zorundayım sevmiyorum kardeşim japonca öğrenmek istiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İspanyolca kolay bir dildir evde öğrenebilirsin :)
Youtube: FERHAT YILDIZ MASTER OF LANGUAGES
Android: "Memrise" uygulamasını kesinlikle indir ayrıca "busuu" da iyidir.
Ayrıca ispanyolca şarkılar dinlemelisin kolay gelsin