QUOTE=felaket6399;2598314]Ne alaka hosting aldığım yerle :)[/QUOTE]

Bu yorumdan sonra yazmamak lazim ama neyse.


Simdi hocam siz asaglik.com sitesinin icerigini komple bsaglik.com alan adi yla kullanmak istiyorsunuz ben buna istinaden anlatiyorum.

Onceliklle hosting firmaniza bir mesaj atarak artik asaglik.com icin olan hizmetimin bsaglik.com olarak degistirlmesini ve icerigin silinmemesini talep ediyorsunuz. Eger ugrasmak istemzlerse size derlerki sifirlamamiz gerekli o zaman da yedeginizi isteyin( genellikle silinmeden degistiriyorlar). Degisim tamamlaninca bsaglik.com alan adinizin Ns adreslerini hosting firmasinin verdigi adreslere yonlendirin. Ardindan https://github.com/interconnectit/Search-Replace-DB adresinden bu scripti indirerek hostinginizin ana klasorune /public_html yr atin ardindan bsaglik.com/Search-replace-Db yazarak script sayfasina ulasin .Tüm veritabanı tablolarını scan ettirip bulunan sonuçlarda, eski domain(asaglik.com)adresinizle yeni domain (bsaglik.com)adresinizi değiştirin.

Ardindan istediginiz islem gerceklesmis olacaktir. Karmasik. Gozuksede cok kolay bir islem . Her ihtimale karsi yedeginizi aliniz.

Asaglik.com ve bsaglik.com ornek amacli kullanilmistir. İyi forumlar.