-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Udemy'den ilk kursumu almak istiyorum. "Komple Web Geliştirici Kursu : Front-end ve Back-end Kodlama" kursuyla giriş yapıp diğer dillere geçmek istiyorum. Sorularım şunlar;
- Udemy'den satın aldığım kursu kullanım sürem var mı? 1 sene sonra girip bugün aldığım kursu izleyeblir miyim?
- Android uygulamaları yazmak için ilk olarak hangi konuda eğitim almalıyım? Android O mobil geliştirme kursu var, sizce uygun mu?
- Python ile neler yapılabilir? Başlangıç için uygun mu? Front-End ve Back End kodlama kursunda (zaten bilgi sahibi olduğum) CSS, HTMT, JS'yi öğrendikten sonra Python öğrenmeye başlayabilir miyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bu yolun yolcusu
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Temel programlama hocam ilk durağın orası
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Php Developer
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bence ilk önce ne yapmak istediğini belirlemelisin o dili biliyim bunu öğreniyim diye birşey ile yola çıkma.Daha sonra kafanı çok vurursun.Mobil programlama yapmak istiyorsan ilk önce c# ve java dan başla ki bi alt yapın olsun ve kodların mantığını kavra öbür türlü gidiyim öğreniyimle birşey yapamazsın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Rahatsız ettiğini nerden çıkardın ki? :) Rahatsız olmuş olsam cevaplamazdım haklısın. Sadece anlam veremediğimi belirttim. :)
Neyse, kolay gelsin!
1 kişi bu mesajı beğendi.