Aldığın kursun yanında süresi yazıyor zaten kendin bakabilirsin; Ömür boyu erişim yazanlarda site açık olduğu sürece dilediğin zaman ulaşabilirsin.
Kursları incelediğinde orada gereksinimler bölümü var. Yazılım için programdan tut da hangi dilleri bilmen gerektiğine kadar her şeyi yazıyor zaten. Şimdi baktım birine, Temel Java ve XML bilgisine sahip olman gerektiği yazıyor. Sen bu dillere sahip misin?
Buradan neler yapılabileceğini öğrenebilirsin adamlar yazmış.
Sorularının cevaplarına ulaşmak bu kadar kolay iken neden başlık açma ihtiyacı duyduğunu anlamamış olsam da umarım sorularına cevap verebilmişimdir.
Kursları incelediğinde orada gereksinimler bölümü var. Yazılım için programdan tut da hangi dilleri bilmen gerektiğine kadar her şeyi yazıyor zaten. Şimdi baktım birine, Temel Java ve XML bilgisine sahip olman gerektiği yazıyor. Sen bu dillere sahip misin?
Buradan neler yapılabileceğini öğrenebilirsin adamlar yazmış.
Sorularının cevaplarına ulaşmak bu kadar kolay iken neden başlık açma ihtiyacı duyduğunu anlamamış olsam da umarım sorularına cevap verebilmişimdir.
Sorduğum sorulardan sadece ilk sorum dikkatsizlikten görmediğim bir sey. Diğerleri tecrübeli kişilerden duymak istediğim konular. Bahsettiğin siteye daha önce rastlamis ve incelemiştim araştırma yaparken. Ancak belki bilmedigim bir şey söyleyen olur diyerek konu açtım. Madem seni rahatsiz ediyor bu konuyu açmam, keske cevap yazarak vakit kaybetmeseydin. Yine de sağol bilgiler için.
EDİT: Sorduğum soruların net ve tek cevabı yok. 2+2=4 gibi değil. Daha önce bu yoldan geçen insanların deneyimlerini ve tavsiyelerini merak ettim.