[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif]BOREPUNK Kişisel Site Tasarımı [ WebSultan ]

[/FONT]

Kişisel Sitenin ismi : [FONT=Tahoma]BOREPUNK kişisel site tasarımı [ WebSultan ][/FONT]

[COLOR=#000080][FONT=Tahoma]Sitenin Yapımcısı: [/FONT][/COLOR][FONT=Tahoma]By BOREPUNK[/FONT]

[COLOR=#000080][FONT=Tahoma]Türkçe Çeviri:[/FONT][/COLOR] English & Türkçe

[COLOR=#000080][FONT=Tahoma]Güvenlimi ?:[/FONT][/COLOR][FONT=Tahoma] Güvenli [/FONT]

[COLOR=#000080][FONT=Tahoma]Türkçe Karakter Uyumluluk:[/FONT][/COLOR][FONT=Tahoma] %100 problemsiz[/FONT]

[COLOR=#000080][FONT=Tahoma]Test Durumu: [/FONT][/COLOR][FONT=Tahoma]Denemiştir - Sorunsuz [/FONT]

[COLOR=#000080][FONT=Tahoma]WebSultan Eklentisinin Versiyonu:[/FONT][/COLOR] TEK DAĞITIM
[FONT=Tahoma]
[/FONT]

[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif]
[/FONT]

[COLOR=#000080][FONT=Tahoma]Sitenin Açıklaması:[/FONT][/COLOR][FONT=Tahoma] Özellikle yeni gelişen yeni öğrenen kişilerin kendi özgü WebSite tasarımı yaparken pek fazla alternatif seçeneklerinin olmadığını ve aslında kişisel sitelerine kurduklarının da pek hoşlarına gitmediğinin farkına vardım. Bende böyle birşey hazırladım versiyon olarak V.2 V.1 hazırlamam ama ileride de buna alternatif farklı çalışmalarım da olacaktır. BOREPUNK 'u izlemeye devam edin ;)[/FONT]

[COLOR=#800000][FONT=Tahoma]Not: Yükledikten sonra teşekkürü çok görmeyin ;)[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#000080][FONT=Tahoma]Sitenin Kurulumu:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#800000][FONT=Tahoma]1)-[/FONT][/COLOR][FONT=Tahoma] Dosyayı alıp direk FTP'nin içine atın [ www veya public_html klasörü ] ardından notepad ++ veya not defteri ile yazıları düzenleyebilirsiniz.[/FONT]
[FONT=Tahoma]
[/FONT][COLOR=#006400][FONT=Tahoma]

BOREPUNK Kişisel site tasarımı ile İlgili Klasik Sorun & Çözümler:
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#FF0000][FONT=Tahoma]
1)-
[/FONT][/COLOR][FONT=Tahoma] Tamamen basit kodlama olduğu için pek fazla sorun yok , diğer tarayıcılardanda baktım oralarda herhangi bir kayma vs. sorunu bulamadım. :)[/FONT]

[FONT=Tahoma][COLOR=#ff0000]Rar Şifresi : [/COLOR][/FONT]www.websultan.net

[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif][SIZE=5]DEMO | İNDİR[/SIZE][/FONT]