Facebooktan gelen mail


Yaşadığınız karışıklıktan dolayı özür dileriz. Bu ücretleri gelecekte tahsil etmememiz için, ödenmemiş reklam ücretlerinizden talep ettiğiniz tutarın bir kısmı için eksiltme yaptık. Talep ettiğiniz kalan tutar için size para iadesi gerçekleştireceğiz.

Bankanız iade edilen tutarı genellikle 7-10 iş günü içerisinde hesabınıza aktarır. İade edilen tutar 7-10 iş gününün ardından hesabınıza geçmezse, lütfen yardım için bankanızla iletişime geçin.

Para iadesi taleplerini tek tek ele aldığımızı lütfen unutmayın. Bu defaya mahsus olmak üzere jest olarak para iadesi gerçekleştirdik, ancak gelecekte bu şekilde para iadesi gerçekleştirilebileceğini garanti edemiyoruz.

Gelecekte ortaya çıkabilecek istenmeyen reklam ücretlerini önlemek için Reklamveren Yardım Merkezimizi ziyaret ederek yanlışlıkla oluşturduğunuz bir reklamı nasıl sileceğinizi öğrenebilirsiniz:

www.facebook.com/business/help/991073724257797

Umarım sorununuzun çözülmesine yardımcı olabilmişizdir. Faturalandırmayla ilgili başka sorularınız varsa, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.