mert47 adlı üyeden alıntı

Sen sakin ol herşey zaten olacağına varır. Verirse paranı alırsın vermezse bu da onların ayıbı gerekeni yaparsın.

Şimdilik beklemekten başka yapabileceğim bir şey yok zaten.

LadaVaz adlı üyeden alıntı

kardeş hangi şehirdesin yakınsan ben oraya geleyim gelirken bi kamyon adam dökeyim alırız paranı hiç sıkıntı olmaz

Hocam sakin :) istanbuldayım. Öyle bir duruma ihtiyaç yok. Mahalleden insanlar zaten hergün yüz yüze bakıyoruz. Böyle olduklarını hiç düşünmezdim ama çok palavra sıkıyorlar.

private111 adlı üyeden alıntı

Başkan çok iyi niyetlisin benim başıma öyle bişey gelmişti ama siteyi parayı aldıktan sonra onların sunucuya atacaktım neyse baktım para vermeme durumu ortaya çıkacak. Siteyi başka bir sayfaya yönlendirdim nasrettin hocanın hikayesi vardı 20 dk sonra aradılar 1 saat içindede paramı aldım teslim ettim. Sonrasında ne yaptılarsa siteyi bozmuşlar tekrar aradılar ücreti peşin alıp düzelttim.

Hocam şu an bu konudan çok gaz aldım galiba :) Bu konuyu eğer oraya gitmeden önce açsaydım bu gazla paramı alırdım vermezlerse sitelerini kapatacığımı banko söylerdim. Şimdi onlarla konuşurken tamam dedim. Şimdi kapatsam ayıp olur diye düşünüyorum ama yaptıklarınıda içime yediremiyorum işte ondan bu konuyu açtım.