hocam senin yerinde olsam çoktan projeyi sonlandırıp siteyi de kapatmıştım, sen onların peşinde koşacağına onlar senin peşinde koşsun, parayı ödedikleri zaman siteyi açarsın, adamına göre muamele...
Hocam dediğim gibi daha gencim ve yeni yeni böyle çalışmaşar yapıyorum neyin ne olduğunu bilmiyordum ama benim için çok güzel bir tecrübe oldu. Şimdi bakım modunda siteleri hala görmediler berhalde beni aramadılar.
kardeşim sendede amma sabır varmış. bende piyasada bu işler ile uğraşıyorum. işe başlamadan kesinlikle işin yarı parasını alırım. iş bitimi teslimatı yapmadan önce geri kalanı alırım. yapacağın mevzu basit aslında, karşı tarafa belli bir gün verin, ödemeyi o günde yapmazlarda, sunucular ile bağlantıyı keseceğinizi bildirin. gerekirse, tüm verileri silip yaptığınız çalışmayı kapatın.
Bundan sonra benimde çalışma şeklim böyle olacak zaten.
Bu şekilde söylerseniz, daha işi bitirmemiş havası yaratır ve yine paranızı vermezler. Net bir şekilde neden kapalı olduğunu söylerseniz daha iyi olacaktır.
Bakım modu sayfasına 301 yönlendirmesi yaparsanız tarayıcı önbelleğinde ne olduğu fark etmez.
Bakım modu sayfasına 301 yönlendirmesi yaparsanız tarayıcı önbelleğinde ne olduğu fark etmez.
Hocam dediğiniz gibi yapmayı düşündüm fakat adamlara bir kere tamam dedim şimdi aramalarını bekliyorum eğer ararlarsa durumu izah edip paramı isteyeceğim zaten görürlerse direk arayacaklarını düşünüyorum.