-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kolye , özel basım tişört gibi hediyelik eşyalar internette çok rağbet görüyor ben olsaydım bi firmayla anlaşıp sadece reklam yaparak komisyonculuk yapardım
sararb.com
kriptotvizle.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Yabancı dilde yüksek tbm veren kategorilerde ücretsiz bloglar açarak güzel kapsamlı bir kaç makale girerdim. Sonra da nasılsa facebook reklamım ücretsiz; verirdim reklamı gerekli kitleye ve gelen parayı izlerdim adsenseden. Bloglar farklı nişlerde ve mesela 20 tane olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kadın gecelikleri, şal gibi ürünler. ancak bu kitlenizin tesettürlü kadınlar olması gerek. neden derseniz artık tesettürlü kadınlara hitap eden ürünleri ya günlerde ya da internette ( modanisa vs) gibi sitelerden katalogtan seçerek satın alıyorlar. düşüncenizden daha çok kar edilebiliyor. gidip mağazada denemekten çok çekinen kişiler var. biraz güven kazanırsanız müthiş satışlar yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Tesettürlü bayan elbiseleri (Tüm kategoriler ama ucuz olsan diyorsan eşarp satabilirsin). Çok fazla talep var bu sektörde tesettürlü kıyafet olunca maliyeti az karlılık çok oluyor. Aşırı derecede para yatırıyorlar kapalı arkadaşlar
alpercetin.net Facebook Ve Diğer Sosyal Medya Botlarınız Yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
sağlık ve kadın sektörlerine yoğunlaşırdım orası kesin.
www.sametavci.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şuan Facebook'ta dönen pazarlama stratejilerinin çoğunda 7'den 70'e herkesin kullanabileceği şeyler daha çok pazarlama sağlıyor. Örneğin askeri kamuflaj üst, alt şeklinde satış yaparsanız, bunu bir baba oğluna ve kendine de alabilir. Bu yüzden hedef kitle daha geniş olur ve ücretsiz yapabiliyorsanız çok iyi erişimler ve satışlar elde edebilirsiniz.
Veya başka bir öenek verecek olursak telefon kılıfı; günümüzde ortalama 15 yaşından başlayarak daha yukarıya çıkan bir yaş aralığı var. Özellikle siyasi ideoloji, spor takımı ve dikkat çeken tasarımla piyasayı alt üst edebilirsiniz. Fakat telefon kılıfı olayında çok iyi bir içerik üretmeniz gerekmekte, her sorunun cevabını içerikte barındırmanız gerek.
Saygılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
9, (%78)
En mantıklısı internet üzerinden satış yapan kişilerin satışını yaptıkları ürünleri kendime belirli bir kitleye mevcut bir facebook sayfası alarak oradan ürünleri tanıtıp satılmasını sağlayarak komisyon elde edebilirsiniz. Bence mantıklı ve sürekliliği olan bir iş