neye göre kime göre zor... dizi ve film sitesi render - upload - Reklamli Filmler diziler - Özgün icerik olarak yapcaksan bunun altindan tekbasina kalkamazsin bunun icin iyi bir ekibin olmasi sart ekibi kurmak icin para durumu iyi olcak paran yoksa bu opsiyonu gec. Ortak olarak yapcaksan ortaklik isine hic girme derim... yok ben bir wptema - yada bir scprit alcam yanina güzel bir bot yaptirip ...filmleri dizileri kascam dersen botla cekersen birsey olmaz o siteden 3 ay sonra kilit vurursun siteye paran bosa gidder... anlayacagin bu is önce tecrübe sonra ekip isidir ... güvendigin 2-3 arkadasin varsa bu is olur yoksa hevesin kursaginda kalir... bütün büyük film ve dizi siteleri bu sekilde calisir...ekipleri vardir bu sitelerin hepsinin kimse tekbasina film dizi isinin altindan kalkamaz kalkarim diyenler 2 ay sonra dükkani kapatir :) 15 yillik tecrübeyle yazdim.. 3 büyük dizi film sitesinde yöneticilik yaptim .. suan o siteler mahkeme kararlariyla kapandi ama o sitelrde en az 5 kisilik bir ekiple calistik ...siteler oyüzden 1 numar oldu...altyazi cevirmeni - uploader - konu editörü - seo ve reklam danismani - ve teknik yönetici böyle bir ekip kurmalisin iyi forumlar