altugse
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim gibi düşünen varmı ? Artık internetten hiç zevk almıyorum son 3-4 yıldır Türkiye'de internetin %90 civarı siyaset ve her gün bu haberleri görmekten içim karardı. Mesela yıllardır takildigim forumlar var bundan yıllar önce forumlarda siyaset konuşmak yasaktı şimdi forumların çoğunda ülke gündemi var ve her gün siyaset kavga dövüş oluyor sırf bu yüzden bıraktım forumlarda takilmayi. Twitter'da bundan nasibini aldı her gün açılan 10 tagin 7 tanesi siyasetten ibaret insanlarda yemin ederim yaşama hevesi bırakmıyorlar bir ülkenin gündeminde bu kadar siyaset olurmu anlamıyorum. Haber bile okumuyorum artık okuduğum gazeteleri bile bıraktım çünkü sürekli ordada ana sayfada gördüğüm 10 haberin 8 tanesi siyaset , uygulamada bile böyle her dakika gündeme ilgili bildirim atıyorlar. Artık internette takılmak tan gerçekten bunalıyorum benim gibi olan varmı? Ne biliyim başka ülkelerin gündemine bakıyorum adamlarin dertleri çok başka abi cidden tartıştıkları konular hava kirliliği gibi entel entel konular. Bizim gundemlere bakıyorum adami intihara surukler , ne kadar olumsuz iç karartıcı haberler yapıyorlar. Siyaset dışında kalan haberlerde hep cinayet tecavüz taciz.
1 kişi bu mesajı beğendi.