lostyazilim
tr.link

İGÜ mü? Aydın mı?

24 Mesajlar 2.228 Okunma
lstbozum
tr.link

mrtrclb mrtrclb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 1379
  • Beğeniler 538 / 538
  • Ticaret 7, (%100)
Aydınlı olarak aydın derim :)
inan02

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

denizbabasi denizbabasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 1598
  • Beğeniler 659 / 572
  • Ticaret 56, (%100)
Tavsiyem gidip okulları görüp , hocalarla ve öğrencilerle konuşman daha faydalı olur.
inan02

kişi bu mesajı beğendi.

Ranay Ranay WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** N**
  • Mesajlar 596
  • Beğeniler 415 / 192
  • Ticaret 1, (%100)
Aydın.
inan02

kişi bu mesajı beğendi.

sterk sterk boş kalsın olunca yazarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Atama bekliyor
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 339 / 338
  • Ticaret 6, (%100)
inan02 kardeşim istediğin kadar en iyi okullarda oku.Hepsi sende bitiyor.Benim devlet üniversitesinden mezun olan arkadaşım var aynı bölümden boşta ve devlette ataması yok. Şuan başka bölüm başka üniversite okudu onda da iş bakıyor.Diğer bir arkadaşımda aynı bölümden mezun olduğu gibi iş teklifi geldi ona neden projeleri vardı ve hakikaten iyi iş çıkarıyordu.Bu ikisi aynı üniversitede yalnız.Biri işşsiz biri işli :)
Eğer puanın bu iki üniversiteye yetiyorsa açık açık konuşmak gerekir.Güzel kardeşim ben senin yerinde olsam kendimi 2 yıllık bölümle kandırmam vereceğim paraya yazık o paraya araba alınır gezersin oraya buraya gidersin.Hedefin büyük olsun her zaman kendini DGS sınavıylada kandırma.1 sene daha hazırlan kendinden eminsen ama yok yaparım tamam sonra 1 ay sonra çalışmayı bırakırım gibi yapma.Bu dediklerimde kulağınıza küpe olsun.

wmaraci
wmaraci

Umutk Umutk Girişimci Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 325
  • Beğeniler 93 / 91
  • Ticaret 2, (%100)
Aydın Üni. gittikçe gelişmekte olan bir üniversite

İNGİLİZCE SİTEDEN TANITIM YAZISI

Seoverse Seoverse SEO Executive Kullanıcı
  • Üyelik 21.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO Expert
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad R** E**
  • Mesajlar 183
  • Beğeniler 14 / 44
  • Ticaret 7, (%100)

sterk adlı üyeden alıntı

inan02 kardeşim istediğin kadar en iyi okullarda oku.Hepsi sende bitiyor.Benim devlet üniversitesinden mezun olan arkadaşım var aynı bölümden boşta ve devlette ataması yok. Şuan başka bölüm başka üniversite okudu onda da iş bakıyor.Diğer bir arkadaşımda aynı bölümden mezun olduğu gibi iş teklifi geldi ona neden projeleri vardı ve hakikaten iyi iş çıkarıyordu.Bu ikisi aynı üniversitede yalnız.Biri işşsiz biri işli :)
Eğer puanın bu iki üniversiteye yetiyorsa açık açık konuşmak gerekir.Güzel kardeşim ben senin yerinde olsam kendimi 2 yıllık bölümle kandırmam vereceğim paraya yazık o paraya araba alınır gezersin oraya buraya gidersin.Hedefin büyük olsun her zaman kendini DGS sınavıylada kandırma.1 sene daha hazırlan kendinden eminsen ama yok yaparım tamam sonra 1 ay sonra çalışmayı bırakırım gibi yapma.Bu dediklerimde kulağınıza küpe olsun.

Hocam dediklerine bir noktaya kadar katılıyorum. Ama DGS muhabbetinde yanlışsın. Geçen sene sınava girmeden önce herkes banada boşuna zamanını harcıyorsun gibi cümleler kuruyorlardı. Tercihler sonucunda ilk onlar tebrik etti. Olmaz diye bir şey yok istersen yapamayacağın şey yok.

Hiçbir başarı tesadüf değildir. Arkasında büyük bir emek, disiplin gibi birçok etmeni barındırır.

sterk sterk boş kalsın olunca yazarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Atama bekliyor
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 339 / 338
  • Ticaret 6, (%100)
inan02 kardeşim benim demek istediğim dgs sınavı zor bazıları umudunu oraya bağlıyor yapamıyorlar.Yoksa isteyince yapılmayacak şey yok.
Aydının kampüsü daha büyük ama genelde zengin kesimler var.Hep önünden geçiyorum ordan.Eğitimi o kadar dört dörtlük değil.Tabi bu bölümden bölüme değişiyor.Gelişimde öyle bölümden bölüme.Gelişimde ek tercihte ilk 5 tercihe %30 artı olarak ek tercih bursu olarkta %30 veriyor eğitimide iyi.Tabi eğer üniversite hayatı yaşamak istiyorsan bana göre aydın bence hem öğrencileri çok ortam olur, hemde kampüsü büyük bol bol gezersin :) gelişimde öyle

eneskamis eneskamis WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 921
  • Beğeniler 42 / 246
  • Ticaret 27, (%96)
Eğer bu seneden DGS çalışmaya başlamayacaksan ciddi diyorum okuma daha iyi.

eneskamis.com

Bullception Bullception WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** D**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 38 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
IAU'dan mezunum. Tam 5 senede mezun oldum (ingilizce hazırlıkta dahil). Aklında herhangi bir soru varsa pm aracılığı ile sorabilirsin. Elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

IAU'da 2 yıl programcılık okuduktan sonra dgs ile yazılım mühendisliğine geçiş yaptım. ben bilgisayar programcılığı bölümündeyken iyi hocalar mevcuttu. Dersler ve ders ortamı gayet yeterliydi. Yaz. müh. geçiş yaptıktan sonra bu hocaların çoğu ayrılmıştı şuan ki kadro hakkında bir bilgim yok.

Yazılım mühendisliği bölümünden ise hiç memnun kalmadım. Eğitim kalitesi çok yetersizdi. Örneğin derslere toplam 7 öğretim görevlisinden alıyorsan bunların sadece 2'si kaliteli insanlardı. Geri kalan 5 kişi standart sunumdan okur yoklama alır dersi bitirirdi.

IAU biraz ticaret odaklı işliyor diyebilirim. Konu hakkında yazacak çok şey var ama inanın elim varmıyor yazmaya. :p

Yalnız burada işin çoğu sende bitiyor. kimse gidip bir konuyu detaylı bir şekilde anlatmaz diye düşünüyorum. ilgili keywords'leri verdikten sonra sağlam bir araştırma, azim, hırs ve çalışma ile konuya hakim olabiliyorsun. Yani üniversiteden çok sen önemli bir rol oynuyorsun.
inan02

kişi bu mesajı beğendi.

Rastena Rastena WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad F** O**
  • Mesajlar 3775
  • Beğeniler 836 / 1380
  • Ticaret 190, (%100)
Ben aydın üniversitesinde bilgisayar programcılığı ikinci öğretim okuyorum beklerim :)
inan02

kişi bu mesajı beğendi.

prestij
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al