-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Aydınlı olarak aydın derim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Tavsiyem gidip okulları görüp , hocalarla ve öğrencilerle konuşman daha faydalı olur.
Umutk
Girişimci
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aydın Üni. gittikçe gelişmekte olan bir üniversite
İNGİLİZCE SİTEDEN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
sterk adlı üyeden alıntı
inan02 kardeşim istediğin kadar en iyi okullarda oku.Hepsi sende bitiyor.Benim devlet üniversitesinden mezun olan arkadaşım var aynı bölümden boşta ve devlette ataması yok. Şuan başka bölüm başka üniversite okudu onda da iş bakıyor.Diğer bir arkadaşımda aynı bölümden mezun olduğu gibi iş teklifi geldi ona neden projeleri vardı ve hakikaten iyi iş çıkarıyordu.Bu ikisi aynı üniversitede yalnız.Biri işşsiz biri işli :)
Eğer puanın bu iki üniversiteye yetiyorsa açık açık konuşmak gerekir.Güzel kardeşim ben senin yerinde olsam kendimi 2 yıllık bölümle kandırmam vereceğim paraya yazık o paraya araba alınır gezersin oraya buraya gidersin.Hedefin büyük olsun her zaman kendini DGS sınavıylada kandırma.1 sene daha hazırlan kendinden eminsen ama yok yaparım tamam sonra 1 ay sonra çalışmayı bırakırım gibi yapma.Bu dediklerimde kulağınıza küpe olsun.
Hocam dediklerine bir noktaya kadar katılıyorum. Ama DGS muhabbetinde yanlışsın. Geçen sene sınava girmeden önce herkes banada boşuna zamanını harcıyorsun gibi cümleler kuruyorlardı. Tercihler sonucunda ilk onlar tebrik etti. Olmaz diye bir şey yok istersen yapamayacağın şey yok.
Hiçbir başarı tesadüf değildir. Arkasında büyük bir emek, disiplin gibi birçok etmeni barındırır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Eğer bu seneden DGS çalışmaya başlamayacaksan ciddi diyorum okuma daha iyi.
eneskamis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
IAU'dan mezunum. Tam 5 senede mezun oldum (ingilizce hazırlıkta dahil). Aklında herhangi bir soru varsa pm aracılığı ile sorabilirsin. Elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
IAU'da 2 yıl programcılık okuduktan sonra dgs ile yazılım mühendisliğine geçiş yaptım. ben bilgisayar programcılığı bölümündeyken iyi hocalar mevcuttu. Dersler ve ders ortamı gayet yeterliydi. Yaz. müh. geçiş yaptıktan sonra bu hocaların çoğu ayrılmıştı şuan ki kadro hakkında bir bilgim yok.
Yazılım mühendisliği bölümünden ise hiç memnun kalmadım. Eğitim kalitesi çok yetersizdi. Örneğin derslere toplam 7 öğretim görevlisinden alıyorsan bunların sadece 2'si kaliteli insanlardı. Geri kalan 5 kişi standart sunumdan okur yoklama alır dersi bitirirdi.
IAU biraz ticaret odaklı işliyor diyebilirim. Konu hakkında yazacak çok şey var ama inanın elim varmıyor yazmaya. :p
Yalnız burada işin çoğu sende bitiyor. kimse gidip bir konuyu detaylı bir şekilde anlatmaz diye düşünüyorum. ilgili keywords'leri verdikten sonra sağlam bir araştırma, azim, hırs ve çalışma ile konuya hakim olabiliyorsun. Yani üniversiteden çok sen önemli bir rol oynuyorsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
190, (%100)
Ben aydın üniversitesinde bilgisayar programcılığı ikinci öğretim okuyorum beklerim :)
prestij