lostyazilim
tr.link

Yeni film sitesi, eksikleri söyler misiniz?

10 Mesajlar 999 Okunma
lstbozum
tr.link

assashakan assashakan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, filmiHDizle adlı film sitesi açılmış bulunmakta. 2. ayın sonuna geldi. Fakat hitleri bir türlü yükselmiyor. Hala günlük 50'yi geçebilmiş değil.
Önerilerinize ihtiyacım var. Ayriyeten e-mail aktivasyon kodunu göndermiyor. Anlayanlar yardımcı olabilir mi lütfen.

www.filmihdizle.org
areglos09

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

KamilDuruakan KamilDuruakan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Askeri Personel
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 120
  • Beğeniler 4 / 21
  • Ticaret 6, (%100)
Kardeşim özelden yaz bi görüşelim

• Üyelik 20.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
pm atıldı

areglos09 areglos09 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Coder
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad Ç** İ**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 11 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Aslında sitenin domain vb iyiymiş. Biraz seo yapılırsa listede ilk 10'u alabilir. Şu anda liste dışı görünüyor. Tavsiye edeceğim yöntem. Basit seo ve backlink site öne çıkarma ziyaretçi çekme yöntemi....;

Backlink almak;
Örnek; akai-sora.com/backlink

Benim şahsi fikrim;

1; Türkçe içerik sahip site bulup. "Film resimleri ve tanıtım paylaşan beyazperde, forumlar vb filmlerin altına siteni belirterek yorum yapmanı öneririm."
2; İnternetteki backlink yaratma gibi saçma sapan ping sitelerinden uzak dur. (Google sağolsun hepsini spam algıladı bir sitemi mahvettiler. Yani 5000 free ping + backlink falan filan) - Asla mı asla kullanma. Kullandıysan da bir daha uzak dur. Spam düşersin. :(
3; Sosyal medya, bu konuda ne kadar link o kadar yarar gibi düşünüp link atıp durma. Paylaşım yaparken. Daima "link+resim+film adı" gibi paylaşım yapma. "Resim+film adı" ve "resim+film adı+ link" bunu şöyle düşün 2 tane sadece resim+film adı 2 tane "resim+film adı+link" gibi yap. Böyle yaparsan facebook spam algılamaz. Sayfana googleden gelen sayısı artar.
Neden link koymuyoruz; Şöyle bir durum var. İnsanları yorum yöneltmen lazım. link arayan "filmi nerden izlerin?" yazdı mı link yorum olarak yazman gibi.
4; Blogger açmanı öneririm. "Google, worlpress" ücretsiz blooger ve "hostingger" üzeri ücretsiz site açarak. En azından her blooger'de aynı şekilde "film adı, resim, film konusu, film izleme link, etiketler" gibi paylaşım yapıp 50-60 film tanıt. Sonra bu siteleri hiç ellemesen de olur. Zamanla günde sana "10-20" arası toplam "50" kişi falan çeker hepsi... Backlink olur hem...:)
5;Resim siteleri birçok resim sitesi var. Onlara girip paylaşım yap. Siteni yorumlar kısmına yaz. Yani resim sitelerine 500-2000 arası bir link atsan, ortalama 60-80 kişi sitene gelebilir. (Tahminidir.)
6; Youtube, burada PV olarak filmlerin 1-2 dk videolarını sitenin link vererek paylaşabilirsin. Ortalama "1000 izlemede 5-20 kişi siteye gelebilir.
7: Google+ paylaşımlar. Fazla yapmasan da olur ama siten "worldpress" yani eklenti kurup ordan otomatik paylaşım verebilirsin.

Not; Sitenin açılışında pop-up var. Bir şey söylemek istemem, ama sitende bunun için çok erken. Kısaca onu kaldırmanı öneririm. Daha vakti var. Şimdiden reklam ve para içinse bu iş tutmaz. İlk önce liste zorlaman gerek. "Reklam sıfır" + film sayısı çok site hızlı prensip uygulamalısın.

Umarım faydası olmuştur. Hepsini başarıyla tamamlarsan tam 1 ay içinde sonuç alırsın. Artan ziyaretçi ve yorumlardan fark edersin. :) Ortalama "250-900" ziyaretçi fazla çekebilirsin. Önceden film sitem vardı biliyorum. Google index hepsi bir anda ban yiyince :D kapandı ama yapabilirsen baştasın zor gelir yapamam diyorsan artış yavaş yavaş olur ama 1 yıl içinde senin siten ortalama 900 tekil geçebilir. :)

wmaraci
wmaraci

TolgaDogaan TolgaDogaan Freelance Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 23 / 264
  • Ticaret 14, (%100)
Sitenizi tüm sosyal ağlarda düzenli olarak tanıtın, ve sitenizdeki filmlere karşılıklı yorum alışverişi yapın.

OznCan OznCan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** O**
  • Mesajlar 448
  • Beğeniler 87 / 62
  • Ticaret 16, (%100)
Başarılar fakat girişteki o 5 saniyelik reklam pek hoş değil :D

AdSenseisi AdSenseisi Özgürlük Bedel Gerektirir Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilinmiyor
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1570
  • Beğeniler 310 / 298
  • Ticaret 39, (%100)
Banner reklam lafı hangi firmadan aldınız hocam

• Üyelik 20.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

areglos09 adlı üyeden alıntı

Aslında sitenin domain vb iyiymiş. Biraz seo yapılırsa listede ilk 10'u alabilir. Şu anda liste dışı görünüyor. Tavsiye edeceğim yöntem. Basit seo ve backlink site öne çıkarma ziyaretçi çekme yöntemi....;

Backlink almak;
Örnek; akai-sora.com/backlink

Benim şahsi fikrim;

1; Türkçe içerik sahip site bulup. "Film resimleri ve tanıtım paylaşan beyazperde, forumlar vb filmlerin altına siteni belirterek yorum yapmanı öneririm."
2; İnternetteki backlink yaratma gibi saçma sapan ping sitelerinden uzak dur. (Google sağolsun hepsini spam algıladı bir sitemi mahvettiler. Yani 5000 free ping + backlink falan filan) - Asla mı asla kullanma. Kullandıysan da bir daha uzak dur. Spam düşersin. :(
3; Sosyal medya, bu konuda ne kadar link o kadar yarar gibi düşünüp link atıp durma. Paylaşım yaparken. Daima "link+resim+film adı" gibi paylaşım yapma. "Resim+film adı" ve "resim+film adı+ link" bunu şöyle düşün 2 tane sadece resim+film adı 2 tane "resim+film adı+link" gibi yap. Böyle yaparsan facebook spam algılamaz. Sayfana googleden gelen sayısı artar.
Neden link koymuyoruz; Şöyle bir durum var. İnsanları yorum yöneltmen lazım. link arayan "filmi nerden izlerin?" yazdı mı link yorum olarak yazman gibi.
4; Blogger açmanı öneririm. "Google, worlpress" ücretsiz blooger ve "hostingger" üzeri ücretsiz site açarak. En azından her blooger'de aynı şekilde "film adı, resim, film konusu, film izleme link, etiketler" gibi paylaşım yapıp 50-60 film tanıt. Sonra bu siteleri hiç ellemesen de olur. Zamanla günde sana "10-20" arası toplam "50" kişi falan çeker hepsi... Backlink olur hem...:)
5;Resim siteleri birçok resim sitesi var. Onlara girip paylaşım yap. Siteni yorumlar kısmına yaz. Yani resim sitelerine 500-2000 arası bir link atsan, ortalama 60-80 kişi sitene gelebilir. (Tahminidir.)
6; Youtube, burada PV olarak filmlerin 1-2 dk videolarını sitenin link vererek paylaşabilirsin. Ortalama "1000 izlemede 5-20 kişi siteye gelebilir.
7: Google+ paylaşımlar. Fazla yapmasan da olur ama siten "worldpress" yani eklenti kurup ordan otomatik paylaşım verebilirsin.

Not; Sitenin açılışında pop-up var. Bir şey söylemek istemem, ama sitende bunun için çok erken. Kısaca onu kaldırmanı öneririm. Daha vakti var. Şimdiden reklam ve para içinse bu iş tutmaz. İlk önce liste zorlaman gerek. "Reklam sıfır" + film sayısı çok site hızlı prensip uygulamalısın.

Umarım faydası olmuştur. Hepsini başarıyla tamamlarsan tam 1 ay içinde sonuç alırsın. Artan ziyaretçi ve yorumlardan fark edersin. :) Ortalama "250-900" ziyaretçi fazla çekebilirsin. Önceden film sitem vardı biliyorum. Google index hepsi bir anda ban yiyince :D kapandı ama yapabilirsen baştasın zor gelir yapamam diyorsan artış yavaş yavaş olur ama 1 yıl içinde senin siten ortalama 900 tekil geçebilir. :)

Önerilerin için teşekkür ederim. Şuan sitem için çalışmakta olan bir elemanım var. Daha detaylı ne yapılması gerektiğini bilsem kendisine söyleyeceğim fakat eksiklerim var. Pinterest, scoop.it ve facebook'ta paylaşım yaptırttırıyorum. Backlink sitelerini bulamıyorum. Bulabilsem yumulacağım. Onları bulmanın bir yöntemi var mıdır acaba?
areglos09

kişi bu mesajı beğendi.

areglos09 areglos09 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Coder
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad Ç** İ**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 11 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Her sitenin backlink işe yaramaz. Benim dediğim gibi yap. "Blogger, ücretsiz web sitesi, tr.gg, worldpress blog" burlarda aç site. Orlarda kendi film tanıt, izleme link koy... Ortalama backlink + ziyaretçi çekersin, bot çekersin, index çekersin... yani bu en basit yöntem. Dediğimi yapsan zaten siten öne çıkar, ziyaretçi izleme olur.

Yine uyarıyorum; Sitende pop-up gibi önde 5 sn duran reklamlar koyma!!! En azından günde 2000 tekil yaklaş sonra öyle reklam koy. Yoksa sitende 50 tekil var o bile kaçar gider.. :)

koraybrs koraybrs WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 324
  • Beğeniler 36 / 59
  • Ticaret 6, (%100)
domain güzel ama bu isi bilmiyorsan bir bilenle ortak ol...ve sosyal medya reklami ve seo calismalari yaptir... ama seo calismalarini dikkat et programla otomatik yapan kisilere verme özellikle elle yaptirmaya bak ...programla yapcaksanda seopower suite programini al ...299 dolar en basit olan https://www.seopowersuite.com/ burdan incelersin ...programi denemek icin veriyorlar ...ingilizcen varsa al bu deneme sürümüyle biraz sitene seo calismalari yap...üzerine tanimam bu programin ayrica progrmin destegi cok iyi alirsan ...ben alman bir arkadasimda 2015 yilinda denemistim film sitem icin 1 ayda curdum siteyi 30 bin kisiyi görmüstüm birgünde ..siteyi sattim *** da bir reklam sirketine ... ama benim bu programin verdigi bazi imleme siteleri vardi 30- 45 e yakin onlar uye olmustum...siteler italya romanya izlanda gibi ülkelerindi ama cok hizli backlink aliyordum ... 1 gün paylasiyordum 2 gün görüordum backlinki :) inanilmaz siteleri aklim halen daha almiyor ama sosyal medya olarak türkiyede hic ismini duyadigimiz facebook twiter tarzi sitelerdi .. bunlar genellindede zaten film dizi video paylasimi yapiliyordu... kolay gelsin diyorum... birde ok.ru ve mail.ru ya video yuklersen eger filmin etiket kismina ... siteismini yaz...ayrica hdfilm izle,1080p film izle,film izle,tr dublaj film izle gibi 4 etiket at... burdn acayip ziyaretci cekersin.. tavsiyemdir bu olayi büyük siteler yapar bilenlerde kimseye söylemez :) daha cok var böyle büyük sitelerin kullandigi ama kimseye söylemedigi taktikler ...insallah bos olursam yazarim burdan ..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al