domain güzel ama bu isi bilmiyorsan bir bilenle ortak ol...ve sosyal medya reklami ve seo calismalari yaptir... ama seo calismalarini dikkat et programla otomatik yapan kisilere verme özellikle elle yaptirmaya bak ...programla yapcaksanda seopower suite programini al ...299 dolar en basit olan
https://www.seopowersuite.com/ burdan incelersin ...programi denemek icin veriyorlar ...ingilizcen varsa al bu deneme sürümüyle biraz sitene seo calismalari yap...üzerine tanimam bu programin ayrica progrmin destegi cok iyi alirsan ...ben alman bir arkadasimda 2015 yilinda denemistim film sitem icin 1 ayda curdum siteyi 30 bin kisiyi görmüstüm birgünde ..siteyi sattim *** da bir reklam sirketine ... ama benim bu programin verdigi bazi imleme siteleri vardi 30- 45 e yakin onlar uye olmustum...siteler italya romanya izlanda gibi ülkelerindi ama cok hizli backlink aliyordum ... 1 gün paylasiyordum 2 gün görüordum backlinki :) inanilmaz siteleri aklim halen daha almiyor ama sosyal medya olarak türkiyede hic ismini duyadigimiz facebook twiter tarzi sitelerdi .. bunlar genellindede zaten film dizi video paylasimi yapiliyordu... kolay gelsin diyorum... birde ok.ru ve mail.ru ya video yuklersen eger filmin etiket kismina ... siteismini yaz...ayrica hdfilm izle,1080p film izle,film izle,tr dublaj film izle gibi 4 etiket at... burdn acayip ziyaretci cekersin.. tavsiyemdir bu olayi büyük siteler yapar bilenlerde kimseye söylemez :) daha cok var böyle büyük sitelerin kullandigi ama kimseye söylemedigi taktikler ...insallah bos olursam yazarim burdan ..