areglos09 adlı üyeden alıntı
Aslında sitenin domain vb iyiymiş. Biraz seo yapılırsa listede ilk 10'u alabilir. Şu anda liste dışı görünüyor. Tavsiye edeceğim yöntem. Basit seo ve backlink site öne çıkarma ziyaretçi çekme yöntemi....;
Backlink almak;
Örnek; akai-sora.com/backlink
Benim şahsi fikrim;
1; Türkçe içerik sahip site bulup. "Film resimleri ve tanıtım paylaşan beyazperde, forumlar vb filmlerin altına siteni belirterek yorum yapmanı öneririm."
2; İnternetteki backlink yaratma gibi saçma sapan ping sitelerinden uzak dur. (Google sağolsun hepsini spam algıladı bir sitemi mahvettiler. Yani 5000 free ping + backlink falan filan) - Asla mı asla kullanma. Kullandıysan da bir daha uzak dur. Spam düşersin. :(
3; Sosyal medya, bu konuda ne kadar link o kadar yarar gibi düşünüp link atıp durma. Paylaşım yaparken. Daima "link+resim+film adı" gibi paylaşım yapma. "Resim+film adı" ve "resim+film adı+ link" bunu şöyle düşün 2 tane sadece resim+film adı 2 tane "resim+film adı+link" gibi yap. Böyle yaparsan facebook spam algılamaz. Sayfana googleden gelen sayısı artar.
Neden link koymuyoruz; Şöyle bir durum var. İnsanları yorum yöneltmen lazım. link arayan "filmi nerden izlerin?" yazdı mı link yorum olarak yazman gibi.
4; Blogger açmanı öneririm. "Google, worlpress" ücretsiz blooger ve "hostingger" üzeri ücretsiz site açarak. En azından her blooger'de aynı şekilde "film adı, resim, film konusu, film izleme link, etiketler" gibi paylaşım yapıp 50-60 film tanıt. Sonra bu siteleri hiç ellemesen de olur. Zamanla günde sana "10-20" arası toplam "50" kişi falan çeker hepsi... Backlink olur hem...:)
5;Resim siteleri birçok resim sitesi var. Onlara girip paylaşım yap. Siteni yorumlar kısmına yaz. Yani resim sitelerine 500-2000 arası bir link atsan, ortalama 60-80 kişi sitene gelebilir. (Tahminidir.)
6; Youtube, burada PV olarak filmlerin 1-2 dk videolarını sitenin link vererek paylaşabilirsin. Ortalama "1000 izlemede 5-20 kişi siteye gelebilir.
7: Google+ paylaşımlar. Fazla yapmasan da olur ama siten "worldpress" yani eklenti kurup ordan otomatik paylaşım verebilirsin.
Not; Sitenin açılışında pop-up var. Bir şey söylemek istemem, ama sitende bunun için çok erken. Kısaca onu kaldırmanı öneririm. Daha vakti var. Şimdiden reklam ve para içinse bu iş tutmaz. İlk önce liste zorlaman gerek. "Reklam sıfır" + film sayısı çok site hızlı prensip uygulamalısın.
Umarım faydası olmuştur. Hepsini başarıyla tamamlarsan tam 1 ay içinde sonuç alırsın. Artan ziyaretçi ve yorumlardan fark edersin. :) Ortalama "250-900" ziyaretçi fazla çekebilirsin. Önceden film sitem vardı biliyorum. Google index hepsi bir anda ban yiyince :D kapandı ama yapabilirsen baştasın zor gelir yapamam diyorsan artış yavaş yavaş olur ama 1 yıl içinde senin siten ortalama 900 tekil geçebilir. :)
Önerilerin için teşekkür ederim. Şuan sitem için çalışmakta olan bir elemanım var. Daha detaylı ne yapılması gerektiğini bilsem kendisine söyleyeceğim fakat eksiklerim var. Pinterest, scoop.it ve facebook'ta paylaşım yaptırttırıyorum. Backlink sitelerini bulamıyorum. Bulabilsem yumulacağım. Onları bulmanın bir yöntemi var mıdır acaba?