sezginmercan adlı üyeden alıntı

İster en kaliteli siteden 2000 TL tanıtım, ister en kötü siteden 10 TL tanıtım Trafik almadığınız her tanıtım çöptür. 2. seçenek "kendi sitemize göre düşük sitelerden" maddesi olmasaydı seçilirdi lakin "Seo uzmanı" bu 3 seçeneğide eler. Eğer footer linkden bahsediyorsanız olay farklı.

'' Trafik almadığınız her tanıtım çöptür.'' den kastınız nedir ? Tanıtım yazılarını trafik almakla nasıl bağdaştırabilirsiniz ? Burada ki amaç anahtar kelime üzerinden x sitesinden y sitesine arama botlarını mı yönlendirmek yoksa yalnızca Kullanıcı odaklı hit çekmek mi ?

Sizin söylediğiniz tırnak içerisine aldığım amaç ile SEO' nun hiç bir benzerliği bulunmamaktadır.

Dip not ;

Konu talebine göre bir çok varyasyon olabilir. Anahtar kelime durumu ve rakiplere göre çalışma sistemi farklı olabilir. Ancak en çok kullanılan , tercih edilen ve başarı gösteren '' Bir çok orta seviye değerli sitelerde fazla alınan tanıtım yazıları '' Burada ki fazla kelimesine lütfen dikkat edin .. Bilgisiz alınan ve gerekli analiz yapılmadan alınan dış linkler kelimelerde size Spam etkisi yaratabilir ve sıralamalarda gerileme yaşarsınız.