-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
facebookworker
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Yönetimine adsense hesap satışını serbest bırakması konusunda teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum,
şahsen hesap sahibi olan biri olarak daha önce hesap bulmak için bir sürü site gezer güven ortamı olmayan yerlerde fahiş fiyata hesap almaya çalışırdım, şimdi satışın serbest olmasıyla konular çoğaldı ve hesaplar hem güvenilir ellerden hemde mantıklı fiyatlarla alınabiliyor...:)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Yönetim olarak biz de size teşekkür ederiz. Adsense olarak da teşekkür ederiz.
Wmaracı - Google Adsense yönetimi.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Rica ederiz :)
Zamanla ticaret bölümü çok daha aktif çok daha kaliteli hale gelecektir :) Çalışmalarımız sürüyor.
4 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Maalesef benim düşüncelerim arkadaş ile aynı değil, sanıyorum yanlış görmediysem yani: premium üye olmadan ticaret konusu bile açılmıyor artık. Bu çok üzücü bir ayrım olmuş...
3 kişi bu mesajı beğendi.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
tzengin adlı üyeden alıntı
Maalesef benim düşüncelerim arkadaş ile aynı değil, sanıyorum yanlış görmediysem yani: premium üye olmadan ticaret konusu bile açılmıyor artık. Bu çok üzücü bir ayrım olmuş...
Tam tersi çok olumlu bir değişiklik oldu. Ticaret bölümü şu an gereksiz ilanlardan arınmış bir şekilde tıkır tıkır işliyor. Bunu da ben değil, istatistikler söylüyor. Eskiden yüzlerce raporla uğraşırdık. Bu sayı yüzde 70 oranında azaldı.
Zaten gerçekten ticaret yapacak adam para yatırır. Adı üstünde ticaret. Para yatırmadan para kazanamazsın. Eğer 12 aylık 30 TL, yani aylık 2,5 TL dahi veremeyecekse bu üye, mümkünse WM Aracı'nda ticaret yapmasın. Çünkü ticaret ne demek bilmiyordur. Bu kural ile birlikte bedavacı arkadaşların ticaret bölümüne girişini ve piyasayı öldürmesini engellemiş olduk. Çok da güzel oldu.
Ayrıca belirtmekte fayda var; Bu kural sadece satış ilanları için geçerli. Alım kategorilerinde üyelerimiz konu açabilirler. Yani bu kuralı müşteriye getirmedik. Satıcıya getirdik.
7 kişi bu mesajı beğendi.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Tamamen üye olmasını neden engelleyelim? **************lık ticaret bölümünde oluyor zaten. Ayrıca tamamen engellersek bu sefer müşteriyi kaçırmış oluruz. Adam belki üye olacak, backlink paketi satışı yapan birinden backlink alacak.
Ha satış mı yapacak? O zaman parasını verecek, premium üyeliğini alacak, satışını yapacak. Para kazanmak istiyorsa para yatırır. Ticaret budur.
Ayrıca davetiye sisteminin **************lığı engellediği nerede görülmüş? ************** adam çok rahat davetiye de bulur, üyelikte satın alır. Örnekleri diğer forumlarda mevcut. WM Aracı'ndan çok daha fazla **************lık oluyor.
WM Aracı'nda şu an 3 aşamalı üyelik sistemi mevcut.
1- SMS ile telefon onayı
2- Yönetici onayı (detaylı inceleme, telefon numarasına göre isim sorgulama vb)
3- Forum içi davranışları
1 ve 2. maddeyi geçse dahi forumda yazdığı mesajlar, açtığı konulara göre de üyeler sürekli inceleniyor. Eğer WM Aracı'nın kalitesine zarar vereceğini düşündüğümüz bir üyeyse anında üyeliğini süresiz olarak durduruyoruz. Kimler online kısmına bakarak bunu rahatlıkla görebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynen, parası olmayan birşey satmasın, fakirler gebersin filan...
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
BrianFinch Mesela senin gibi adamlar ticaret bölümüne girmesin, aynen. Bir simit satmak için dahi önce para verip simit alman lazım. Sen yapma mesela ticaret. Bilmiyorsun çünkü.