lostyazilim
tr.link

Google ve Adsense Deneyim ve Tecrübelerim Özet

14 Mesajlar 3.593 Okunma
lstbozum
tr.link

Penunbra Penunbra <?web Geliştiricisi Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 378
  • Beğeniler 218 / 117
  • Ticaret 4, (%100)

kolcu adlı üyeden alıntı

Siteniz kaç aylık?
Bu 3. sıraya çıktım, 5-10 yıllık siteleri geçtim dediğiniz keyword un aranma hacmi nedir?

Nacizane baltalayıcı tarzda yorum sayılır :) Neyse sormuş olduğunuz soruyu cevaplıyayım kısmen aranma hacmi google verilerine göre minimum 10k+
Diğer sorunuzun cevabına ise şu şekilde cevap vereyim, 1 senesini daha tamamlamadı, zaten tamamlaması veya daha uzun ömürlü bir site olması gerekmez.

Çünkü başarılı olmak için önceden her şeyin planlı bir şekilde hazırlanıp yapılması gerekir ve zaten öyle yaptık bu projemizde. Zaten tek ben çalışmıyorum. Bir özel ajans ile çalışma ve proje geliştirme içerisindeyiz. Bu proje üstünde ki aktif makale yazarlarımız 23 kişiden oluşmakta ve daha da arttırmayı planlıyoruz.

Umarım aklınızda ki çelişki var ise onu silebilmişimdir :)

cuneytsonmez adlı üyeden alıntı

hocam güzel anlatmışşısınız teşekkür ederim.benim domainimde keybord olmasına ragmen o yıllık meşhur siteleri gecemiyorum.yazılarım da özgün bunu nasıl yapabiliriz.yoast seo kurum suan biraz daha iyi gibi.Adsense geliri tamamen tema odaklı.son zamanlarda sitemde tema değiştirdim kac ayır 10 kuruş kazanamazken agustos ayında 7-8 tl geldi.Temayı şuanlık bıraktım.test aşamasında.ama sitemin googlede geri sırada olması can sıkıcı.backling ve benzeri gibi şeylere bulaşmadım hic.bu konuda tavsiyeleriniz varmı ayriyetten?

Öncelikle daha çok kazanırsınız hocam inşallah. Yoast her cevaplarımda farklı platformlarda katıldığım seminerlerde belirttim. Yoast'ın kendi sitemap kullanmanızı tavsiye etmem, aktif olarak diğer projelerimizde hep kullandım, lakin artık kullanmıyorum. Ayrı sitemap kullanıyorum google olarak ve daha çok etkileşim aldığımızı gördük katkı olarak.

Eğer ki keyword domain ile ilk sayfalara gelemiyorsanız ve içerikler özgünse. Sitenizin
başlık, açıklama gibi alanları Aranma hacmi vb. sonuçlara göre analiz edilip, kullanmıyorsunuz. Güzel bir analiz yaptıktan sonra bu kısımları, şahsi değil analizlere göre yapmanız son derece önemli. Ayrı bir konu olarak, yoast sabit sayfa olarak anasayfayı index yaparsanız, kat ve kat etkileşim daha fazla olucaktır.
cuneytsonmez

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

mehmetarikan mehmetarikan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 40 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

Penunbra adlı üyeden alıntı

mehmetarikan Adsense bazı hesap ve siteleri 3. aşamalı onay işlemine tabi tutabiliyor. Kısacası başvuru onaylandıktan sonra tekrar incelemeye alabiliyor. Bu son aşamanın yani incelemenin ardından kesin olarak karar veriliyor.

Umarım emeğinizin karşılığını alırsınız, başarılar.

Bugün tekrar onaylandı maili geldi ama websitesinde hala onay bekliyor :D bug galiba

Dünya kendinden kaçabileceğin kadar büyük değil.

cuneytsonmez cuneytsonmez Bismillahirrahmanirrahim Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İmam Hatip
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 1060
  • Beğeniler 923 / 126
  • Ticaret 0, (%0)

Penunbra adlı üyeden alıntı

Nacizane baltalayıcı tarzda yorum sayılır :) Neyse sormuş olduğunuz soruyu cevaplıyayım kısmen aranma hacmi google verilerine göre minimum 10k+
Diğer sorunuzun cevabına ise şu şekilde cevap vereyim, 1 senesini daha tamamlamadı, zaten tamamlaması veya daha uzun ömürlü bir site olması gerekmez.

Çünkü başarılı olmak için önceden her şeyin planlı bir şekilde hazırlanıp yapılması gerekir ve zaten öyle yaptık bu projemizde. Zaten tek ben çalışmıyorum. Bir özel ajans ile çalışma ve proje geliştirme içerisindeyiz. Bu proje üstünde ki aktif makale yazarlarımız 23 kişiden oluşmakta ve daha da arttırmayı planlıyoruz.

Umarım aklınızda ki çelişki var ise onu silebilmişimdir :)

Öncelikle daha çok kazanırsınız hocam inşallah. Yoast her cevaplarımda farklı platformlarda katıldığım seminerlerde belirttim. Yoast'ın kendi sitemap kullanmanızı tavsiye etmem, aktif olarak diğer projelerimizde hep kullandım, lakin artık kullanmıyorum. Ayrı sitemap kullanıyorum google olarak ve daha çok etkileşim aldığımızı gördük katkı olarak.

Eğer ki keyword domain ile ilk sayfalara gelemiyorsanız ve içerikler özgünse. Sitenizin
başlık, açıklama gibi alanları Aranma hacmi vb. sonuçlara göre analiz edilip, kullanmıyorsunuz. Güzel bir analiz yaptıktan sonra bu kısımları, şahsi değil analizlere göre yapmanız son derece önemli. Ayrı bir konu olarak, yoast sabit sayfa olarak anasayfayı index yaparsanız, kat ve kat etkileşim daha fazla olucaktır.

yoasta yeni gectim all in one seo vardı bu daha guzel gibi geldi baa site map olarak öneriniz nedir hocam ?

http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme

Penunbra Penunbra <?web Geliştiricisi Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 378
  • Beğeniler 218 / 117
  • Ticaret 4, (%100)
cuneytsonmez Yoast + Google XML Site Haritaları kullanıyoruz. Yoast'ın kendi sitemap devredışı bırakıyoruz, yani. Normalde 5 senenin üstünde aktif yoast ve kendi sitemap kullandık ama, ayrı bir sitemap kullanmanın çok daha faydasını gördük.
cuneytsonmez

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al