Penunbra adlı üyeden alıntı

Nacizane baltalayıcı tarzda yorum sayılır :) Neyse sormuş olduğunuz soruyu cevaplıyayım kısmen aranma hacmi google verilerine göre minimum 10k+
Diğer sorunuzun cevabına ise şu şekilde cevap vereyim, 1 senesini daha tamamlamadı, zaten tamamlaması veya daha uzun ömürlü bir site olması gerekmez.

Çünkü başarılı olmak için önceden her şeyin planlı bir şekilde hazırlanıp yapılması gerekir ve zaten öyle yaptık bu projemizde. Zaten tek ben çalışmıyorum. Bir özel ajans ile çalışma ve proje geliştirme içerisindeyiz. Bu proje üstünde ki aktif makale yazarlarımız 23 kişiden oluşmakta ve daha da arttırmayı planlıyoruz.

Umarım aklınızda ki çelişki var ise onu silebilmişimdir :)

Öncelikle daha çok kazanırsınız hocam inşallah. Yoast her cevaplarımda farklı platformlarda katıldığım seminerlerde belirttim. Yoast'ın kendi sitemap kullanmanızı tavsiye etmem, aktif olarak diğer projelerimizde hep kullandım, lakin artık kullanmıyorum. Ayrı sitemap kullanıyorum google olarak ve daha çok etkileşim aldığımızı gördük katkı olarak.

Eğer ki keyword domain ile ilk sayfalara gelemiyorsanız ve içerikler özgünse. Sitenizin
başlık, açıklama gibi alanları Aranma hacmi vb. sonuçlara göre analiz edilip, kullanmıyorsunuz. Güzel bir analiz yaptıktan sonra bu kısımları, şahsi değil analizlere göre yapmanız son derece önemli. Ayrı bir konu olarak, yoast sabit sayfa olarak anasayfayı index yaparsanız, kat ve kat etkileşim daha fazla olucaktır.

yoasta yeni gectim all in one seo vardı bu daha guzel gibi geldi baa site map olarak öneriniz nedir hocam ?