Çok merak ettiğim bir şeyi sizlerle konuşmak istiyorum, foruma yaklaşık 3 AY önce kayıt oldum ve 3 ay boyunca çok zevk alarak aktif bir şekilde forum da vakit geçiriyorum, fakat fark ettiğim birşey var, yardım arayan kişiler konu açıyor adamın teki gelip konuyu baltalıyor örnek: bize ne soruyorsun git googlede araştır gibi şeyler dönüyor. ve ya bir üye birşey soruyo ters cevap alıyo, neden böyle çok merak ediyorum? ne var yardım etseniz insanlara çok mu zor? illa karalamak ve ya baltalamak mı gerek? biz bize geçinelim burada ne gerek var böyle şeylere. bir örnek daha vermek istiyorum, bir üye herhangi bir konuda tartışınca ve ya konu açınca bazı üyeler o kişiye sürekli aşağılıyor ve küçük düşürme çabasına giriyo. neden böyle acaba? çok merak ettiğim için bu konuyu açmak istedim. lütfen yorum atacak kişiler seviyeli bir yorum atarsa sevinirim.

hepyasemin adlı üyeden alıntı

Kendim ürettiğim izafiyet teorisi sorunuzun cevabı olacak. Teori şu; Birini yeterince gömersen göreceli olarak kendini yüceltmiş olursun. birinin cehaletiyle alay etmek seni bilgin, birinin cimriliğiyle alay etmek de seni cömert yapar. işte bizim kafamız böyle çalışıyor. Halbuki gerçekler bambaşka.


ulas2016 adlı üyeden alıntı

Bahsi geçen tipler her şeyi bilirler(!) ve annelerinin karnında öğrenmişlerdir. O soru soranlar gibi hiiiiç olmamışlardır. :)