-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Or. Müh.
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mesela ben kodlama konusunda fazla yardim etmem adam google yazsa cevabi sak DİE önüne çıkacak google da aramak yerine konu açıyor bakıyorum o konudan daha önce açılmış çözüme ulaşılmış açmadan bir arama yap bari forumda o da yok eee bu adam dz mantık hic arama yapmadan hazır istiyor sen olsan yardim edermisin ? Birde basidinden biri yazdığım kod çalışmıyor diye konu acmis ne yazdığı koda dair bir bilgi vermiş nede aldığı hata varsa bir bilgisini yazmış ben bu adama nasıl yardım edeyim mantığını anlatan yapacağı isin bi ornek kod yazarmisin diye geri donen var
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Sadece kucumsenecek arkadaşlar kucumseniyor. Çünkü vakit çaldıkları veya kurnazlık yaptıkları için kızıyoruz. Yoksa neden insanları tersleyelim? Burası forum, amacı dayanışma ve iletişim.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence davranılması gereken bir tutum, google dan araştıralarak öğrenilecek bilgileri foruma sorarak hazıra konulmamalı ve araştırmacı ruhundan kaçmamalıyız.
Umarım yanlış anlaşılmam.
sizofren.org
zorgorev.com
meghisthon.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
TolgaDoğan Evet, o yüzden “google dan araştıralarak öğrenilecek bilgileri” diye yazdım. O tarz konuların tonlarca açılması forum üyelerini bayıyor. Ozellikle de araştırarak bulunmasi kolay konular.
sizofren.org
zorgorev.com
meghisthon.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Eğer
buradaki konu ise şu anda ettiğiniz sitem, siz TAMAMEN haksızsınız. Hatta az bile yapmışlar.
Ayrıca konu başlığınız: Script Lisanslama ve İoncube Şifreleme Nasıl Yapılır" ile alakalı olarak Google'da onlarca anlatım, video, görsel mevcut. Dolayısıyla aradım bulamadım gibi söylemleriniz yanlış. Bu açmış olduğunuz sitem konusu da boş...
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!