mehmetmasa adlı üyeden alıntı

- Elle ekleyin.
- Yüklerseniz çok zaman kaybedersiniz başka siteden çekebilirsiniz.
-İddaa siteleri veya almak istediğin sektördeki siteler ile iletişime geçin hit durumunuza göre reklam vermek isteyebilirler.
- Ay olarak sınırlandırmak doğru olmaz ben +10K hitte eklemeyi düşünüyorum sizde kendinize belirli bir hit belirleyip o hite ulaşınca ekleyebilirsiniz. (Ortalama 3-4K hitte ekliyorlar.)
- Önerebilecegim bir tema yok ama ücretsiz kullanmayın neredeyse hepsi açıklı emeğinize yazık, bu sektöre giricekseniz bot'undan temasına parayı harcamanız veya kendinizin yapıcak kadar bilgi sahibi olmanız lazım yoksa işiniz çok zor.
- Yoncu.com sitesinde barındırabilrsiniz. Domain + sınırsız hots 48TL whois bilgileriniz saklı tutuluyor. Telif geldiğinde videoyu kaldırırsanız herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız kaldırmaz iseniz yoncu sitenize suspend atıp yedeğinizi vermez. Bilgilerinizi direk paylaşmıyor ama kaldırmadığınızda verme hakkına sahip. Garantiye almak isterseniz yabancı diliniz iyi bir sıkıntıda iletişim kurabilirim diyorsanız yurt dışını kullanabilirsiniz.
-Yukarıda belirttiğim gibi yoncu.com whois bilgilerinizi saklıyor ve hostta herşeyi barındırmanıza izin veriyor. Savunmasıda çok hoşum gitti :D Yoncu.com olarak host sagladığımız site sayısı fazla olduğu için kontrol edemiyoruz herhangi bir şikayet gelmediği sürece sorun olmaz diyolar :D


Teşekkür ederim hocam