Evet hocam içerikleri başkasına yazdırıyorum.
AzX66 adlı üyeden alıntı
daha geniş bir içerik beklemiştim çıkarılan sonuç burs alın burs parasını makaleye yatırın siteyi kasın siteden gelen parayı kullanın iyi forumlar
Hocam çok daha geniş bir makale ele almak istiyordum ancak çok uzun oldu mu okunmaz diye yazmak istemedim.Bu kadar ilgi göreceğini de bilemedim.Eğer gerçekten çok fazla istek olursa geniş bir makale ele alabilirim.Ay ay yaptıklarımı ve sektör vb. şeyleri de yazarım.
Portal sitesi hocam.
NeroWin adlı üyeden alıntı
Öncelikle tebrik ederim Hocam. Azmin elinden hiçbir şeyin kurtulamayacağını hayatınızla anlamışsınız. Umarım hayatta çok daha güzel yerlere gelirsiniz. Allah yardımcınız olsun.
eka adlı üyeden alıntı
Çok İyi bir tecrübe örneği oldun benim için. Kurgu'nun saçma olduğunu nerden anladın? Yaşadıklarını anlatmış, zorlukların üstesinden gelmiş...
Benim gibi yeni başlayanlara faydalı olacağını düşünüyorum. Çok teşekkür ederim. @tayfun29
ferzileyto adlı üyeden alıntı
Arkadaşın profilini ve açtığı konuları biraz inceledim de açtığı konular hikayesini destekliyor :) Birkaç deneme yapmış siteler açmış kapatmış son olarak şuanki sitesini açmış, site de dediği gibi yüksek değerlere sahip.
Gerçekten arkadaşlar benim gibi durumda olan arkadaşlar hem moral kaynağı olabilmek hem de bildiklerimden başkalarının da faydalanabilmesini sağlama kiçin böyle bir konu açtım.
Ancak görüyorum ki bazı arkadaşlar hayal ürünü şeyler gibi yorumlar yazmış.
Kimseye açıklama yapmaya gerek duymuyorm ama yine de burada illa ki benim gibi arkadaşlar vardır Açık lise mezunuyum fotoğraf çekip mezuniyet belgemi atabilirim kaçıncı sınıfta olduğumu gösterebilirim.
Bilip bilmeden karalama yapmak hiç hoş değil.
Tekrardan teşekkür ediyorum tüm arkadaşlara.Eğer gerçekten bu kadar istek varsa duruma göre çok daha detaylı bir makale ele alabilirim makaleleri nasıl girdim hangi eklentileri kullandım vs.