-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Phantaso adlı üyeden alıntı
Türk Dili ve Edebiyatı öğrencisi olarak bu alanda eğitim gören tüm öğrenciler gibi not kaynaklarımızı
http://www.isa-sari.com adresinden alıyoruz. Eğer bu şekilde sınıf sınıf, ders ders olarak giderseniz eminim ki başarı sağlayabilirsiniz.
Hocam sitenizi inceledim cok güzel emek verilmiş bende bir proje üzerinde çalışıyorum tamamlamak üzereyim özetleride sizin gibi tek tek pdf yazıcam bana öneriniz varmı acaba web site adresim
www.dhbtdersleri.com aynı zamanda yukarda gelirin düşüklüğünden bahsedilmiş cok haklı ama olsun.kitap satıcıları ve yancı sitelere inat açmıştım.insanlar istifade ediyorsa ne mutlu bize ...
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
siteye ekleseniz bile hit çekmeniz zor hit çekseniz adsense gelirleri ortada en iyisi hiç kafa yormamak
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ders notlarını geçin. para kazandırmaz.
hukuk üzerine bir çalışma kazandırır. herkes hukukla iç içe. tıpla olduğu gibi. makale satış bölümüne bakın şu hastalığa iyi gelenler bu hastalığın tedavisi türü makaleler yazılıyor ve en çok bunlar satıyor. çoğu saçma yazılar ama satıyor. tek sorun piyasa kadın ve sağlık sitesi dolu. aynısını hukuk üzerine yaparsanız kazanacağınızı düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Ders notları yerine hukuk ile ilgili daha çok aranan konulara yönelirsen hit ve gelir elde edebilirsin. Kitleyi geniş tutmanın faydası çok olur.
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-