Merhaba arkadaşlar, aslında site hakkında bir eleştiri değil de öneri yazarak konuya gireyim. Öncelikle her site de olduğu gibi burada da kategori kuralları, gizlilik gibi uyulması gereken durumlar var her yerde olduğu gibi burada da bu kurallar değişim gösterebilir ve güncellenir. Burada söylemek istediğim tüm bu değişimleri özel mesaj yolu ile bir kez değil bir kaç kez göndermektir. İşlerinden dolayı siteye giremeyen ya da gözünden kaçan durumlar olabiliyor.
Bir konu açıyoruz ve o konuda "bu yasak şu yasak, ya da yok kardeşim yasak değil, hayır yasak" gibi her kafadan ses çıkıyor. Bunun önüne geçmenin en iyi yolu değişim göstermiş her kuralı sık sık bildirmektir. En azından ay da bir kez olsun bunca üyeye geri bildirim gösterilmelidir.
Üyeler : Her şey para değil.
Ne oluyor anlamıyorum ama eskiden net böyle değildi ve evet herkes yaptığı işin hakkını almak ve karnını doyurmak ister lakin burada bir kod parçasına bile para istenmesi üzücü değil mi?
Bu konuda herkes diyerek konuyu çoğul kullanarak herkese yıkmıyorum ve siz de bunların kim olduklarını biliyorsunuz. Örneğin :" Wordpress arama kutusunu ana sayfada göstermek için yardımınızı bekliyorum" diyen bir üyeye 20 tl ver yapayım demek bence bilgili değil para hırsıdır. Belli ki senin için bu kadar basit olan bir şey onun için zor olduğu için yardım ediyor.
Bilgi para ile satın alınır bir şey demiyorum ama bilmeyeni de para ile "muhtaç" durumuna düşürmek güzel değil.