TekUmut
Kişiye Özel Karikatür
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
U** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Youtube adresi olabilir. Kocaeli'de yaşayan kadınların sorunlarına vs. yer verilebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Profilde Kocaeli yazınca önceki konularınızı inceledim. Ben de Kocaeli'deyim. Önceki konularda ekip kriterine değinmişsiniz. 9 yıldır bir şekilde bu işlerle uğraşıyorum ve net olarak söyleyebilirim ki artık ekip olmadan namaz saatleri(az abartıyorum) sitesi bile açılmaz. 5 yıla yakın kadın sitem var ve inanılmaz rakip var. Aralarından sıyrılmak istiyorsanız kesinlikle yatırımın %90'ını reklamlara vermeniz gerekiyor.
Hem bu şehirde yaşayan hem de sektör tecrübesi olan biri olarak site yönlendirmesini şöyle yapabilirsiniz.
- Kadın iş haberleri, başarı hikayeleri, röportajlar, organizasyonlar, kadınları ve özellikle çocukları ilgilendiren indirimler.
Aklıma ilk gelen bu alanlar, eğer büyük oynamak istiyorsanız da reklam, reklam, reklam. Ki bu domain ile büyük denizlere girmeyin. Yerel gazetelerde reklam yayınlayın. Otobüs içlerindeki ekranlara reklam verin.
iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Benimde aklıma minibüs ve otobüslerdeki günlüğü 1 TL olan ekranlar geldi. Marka bilinci oluşturmak açısından yararlı olabilir. İyi çalışmalar.
1 kişi bu mesajı beğendi.