lostyazilim

Kocaeli Kadın Kulübü

9 Mesajlar 1.103 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

otuzgun otuzgun Otuzgun Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 615
  • Beğeniler 199 / 121
  • Ticaret 10, (%100)
Merhaba arkadaşlar,

Üzerinde çalışmaya başladığımız çok yeni olan www.kadin41.com sitesini Kocaeli kadınları için bilgi ve paylaşım platformu olarak planladık.
Bu konuda daha neler yapılabilir? soruma yanıt arıyorum. Konu hakkında fikri olan arkadaşlardan destek rica ediyorum.

wmaraci
reklam

TekUmut TekUmut Kişiye Özel Karikatür Kullanıcı
  • Üyelik 20.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Graphic Designer
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad U** T**
  • Mesajlar 243
  • Beğeniler 70 / 70
  • Ticaret 15, (%100)
Youtube adresi olabilir. Kocaeli'de yaşayan kadınların sorunlarına vs. yer verilebilir.

Okeskin Okeskin SUPREMACY Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 880
  • Beğeniler 836 / 288
  • Ticaret 18, (%100)
Profilde Kocaeli yazınca önceki konularınızı inceledim. Ben de Kocaeli'deyim. Önceki konularda ekip kriterine değinmişsiniz. 9 yıldır bir şekilde bu işlerle uğraşıyorum ve net olarak söyleyebilirim ki artık ekip olmadan namaz saatleri(az abartıyorum) sitesi bile açılmaz. 5 yıla yakın kadın sitem var ve inanılmaz rakip var. Aralarından sıyrılmak istiyorsanız kesinlikle yatırımın %90'ını reklamlara vermeniz gerekiyor.

Hem bu şehirde yaşayan hem de sektör tecrübesi olan biri olarak site yönlendirmesini şöyle yapabilirsiniz.

- Kadın iş haberleri, başarı hikayeleri, röportajlar, organizasyonlar, kadınları ve özellikle çocukları ilgilendiren indirimler.

Aklıma ilk gelen bu alanlar, eğer büyük oynamak istiyorsanız da reklam, reklam, reklam. Ki bu domain ile büyük denizlere girmeyin. Yerel gazetelerde reklam yayınlayın. Otobüs içlerindeki ekranlara reklam verin.

iyi.

• Üyelik 27.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 615
  • Beğeniler 199 / 121
  • Ticaret 10, (%100)
Teşekkür ederim. Selamlar...

TekUmut adlı üyeden alıntı

Youtube adresi olabilir. Kocaeli'de yaşayan kadınların sorunlarına vs. yer verilebilir.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 615
  • Beğeniler 199 / 121
  • Ticaret 10, (%100)
Detaylı bilgilendirme için teşekkür ederim. Söylediklerinizi dikkate alacağım. Domain konusunda yetersiz olduğunu mu düşünüyorsunuz.

Okeskin adlı üyeden alıntı

Profilde Kocaeli yazınca önceki konularınızı inceledim. Ben de Kocaeli'deyim. Önceki konularda ekip kriterine değinmişsiniz. 9 yıldır bir şekilde bu işlerle uğraşıyorum ve net olarak söyleyebilirim ki artık ekip olmadan namaz saatleri(az abartıyorum) sitesi bile açılmaz. 5 yıla yakın kadın sitem var ve inanılmaz rakip var. Aralarından sıyrılmak istiyorsanız kesinlikle yatırımın %90'ını reklamlara vermeniz gerekiyor.

Hem bu şehirde yaşayan hem de sektör tecrübesi olan biri olarak site yönlendirmesini şöyle yapabilirsiniz.

- Kadın iş haberleri, başarı hikayeleri, röportajlar, organizasyonlar, kadınları ve özellikle çocukları ilgilendiren indirimler.

Aklıma ilk gelen bu alanlar, eğer büyük oynamak istiyorsanız da reklam, reklam, reklam. Ki bu domain ile büyük denizlere girmeyin. Yerel gazetelerde reklam yayınlayın. Otobüs içlerindeki ekranlara reklam verin.

Okeskin Okeskin SUPREMACY Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 880
  • Beğeniler 836 / 288
  • Ticaret 18, (%100)
otuzgun Kocaeli için iyi fakat büyük düşünüyorsanız pek tutulmaz bence.

iyi.

• Üyelik 27.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 615
  • Beğeniler 199 / 121
  • Ticaret 10, (%100)
Web sayfasının gündemi sadece Kocaeli olacak, büyüyecekse bu kapsamda büyüyecek. Ayrıca kocaelikadin.com alan adı var bende, onu buraya yönlendirdim.

Okeskin adlı üyeden alıntı

otuzgun Kocaeli için iyi fakat büyük düşünüyorsanız pek tutulmaz bence.

Erhanyavuz91 Erhanyavuz91 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Doktor
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 719
  • Beğeniler 127 / 221
  • Ticaret 22, (%100)
Benimde aklıma minibüs ve otobüslerdeki günlüğü 1 TL olan ekranlar geldi. Marka bilinci oluşturmak açısından yararlı olabilir. İyi çalışmalar.
otuzgun

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 27.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 615
  • Beğeniler 199 / 121
  • Ticaret 10, (%100)
Fikriniz iin teşekkür ederim. Güzel bir düşünce. Selamlar...

Erhanyavuz91 adlı üyeden alıntı

Benimde aklıma minibüs ve otobüslerdeki günlüğü 1 TL olan ekranlar geldi. Marka bilinci oluşturmak açısından yararlı olabilir. İyi çalışmalar.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al