lostyazilim

WM Aracı ve Üyeler Hakkında Eleştiri

17 Mesajlar 2.021 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

mixoloji mixoloji Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Barmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 29 / 17
  • Ticaret 7, (%100)
Herkes emeğinin karşılığını almalı ve emeğinin sömürülmesine izin vermemeli. Kimseyi kırmadan eleştiri-öneri ya da içimden geçenleri ifade etmeye çalıştım zira okuyan arkadaşlar duygularımı bilirler ve anlarlar.

wmaraci
reklam

ayan1907 ayan1907 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Sosyal Medya Hizmetleri
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 731
  • Beğeniler 155 / 126
  • Ticaret 111, (%99)
100 tl adwords kuponunu 75 tl ye veririm diyen insanlarla karsilastim bunlarida gectim daha dün botlu siteyi 10-15 k hitli site diye satiyordu ben ahrefsten en iyi hit alan sira bilgilerini atinca kaldirdi

noop noop WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek domain alınır-satılır
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 688
  • Beğeniler 73 / 264
  • Ticaret 7, (%100)
ben de kraldan çok kralcıları anlamıyorum. örnekle açıklayayım.

geçen aya kadar adsense satmak yasaktı. bilmeyen biri konu açıyordu "satılık adsense" ve hemen altına yasak banlanırsın ceza alırsın kuralları oku bilmem ne. bırakın belki satın almak isteyen biri görüp alacak. site sahipleri görüp konuyu kaldırsa tamam kendi siteleri. bizi ilgilendiren bir durum yok.

ben şahsen her site kuralı değiştiğinde bildirim almak istemem. hapse girmeyecez sonuçta. bu kadar büyütmeyin.

şimdi de premium alamayanlar satış bölümünden değil de alıştan konu açıyor. eskiden ünleme basıp konunun taşınmasını isterdim karşılaştığımda. şimdi umrumda değil diğer tarafı yasaklamışlar bari alış kısmından açılsın konular belki işimize yarar bir domain site görürürüz. ticaret ilanları ne kadar çok olursa o kadar kullanışlı olur forum.

ismail ismail WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Yazılım Geliştiricisi
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad I** K**
  • Mesajlar 1177
  • Beğeniler 582 / 327
  • Ticaret 3, (%100)
Yapan kişi zorla işi yapmıyor sonuçta.
Eğer karşı tarafa bağlanacaksam en ufak işte bile para alırım.

wmaraci
wmaraci

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
Konuya yanlış yerden bakıyorsunuz. İnsanlar o ns adresini değiştirmek için belki de günlerce araştırma yapıp öğrendi ve şuan bu onun için çocuk oyuncağı fakat bunu makul ücretle yapma hakkı tabi ki var ve bu onun hakkı.

TekUmut TekUmut Kişiye Özel Karikatür Kullanıcı
  • Üyelik 20.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Graphic Designer
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad U** T**
  • Mesajlar 243
  • Beğeniler 70 / 70
  • Ticaret 15, (%100)
Bunu tamamen o insanlara yıkmamak gerekiyor. Şöyle bir durum var, internet üzerinden her bilgiye artık ulaşılabiliyor. Zaten ulaşılamayan veya oldukça karışık olarak tanımlanan türdeki işler de paralı olarak yaptırılıyor. Burda suç kişinin usenip araştırmak yerine gelip buraya konu açıp bir anda oldu bittiye getirmeye calismasi. Ben duruma şahsen bu şekilde bakıyorum

cgrclk cgrclk Fortis Fortuna Adiuvat Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 3270
  • Beğeniler 1014 / 1983
  • Ticaret 53, (%100)
Bilgi alışverişi konularında eğer konuda yardım istendiği net ise ve altına bu tarz "ücreti karşılığında yapabilirim" şeklinde yorumlar yapılmışsa bize bildirebilirsiniz, sileriz, uyarırız. Bu iş için ticaret bölümü mevcut, ücretli yardım isteyen biri zaten gider ticaret kısmına konu açar. Daha önce de bahsi geçen bir konudur bu. Biz gördüklerimize işlem yapıyoruz fakat tüm yorumları da kontrol edemiyoruz. Bildirin gerekeni yapalım.

Kuralların bildirilmesi konusunda da yapılabilecek fazla bir şey yok açıkçası. Adsense satışı gibi konuların yasak ya da serbest olması tüm kullanıcıları ilgilendiren bir durum değil. Bunları kullanıcılar merak ederlerse yöneticilerimize sorabilirler. Biz buradayız, bir konu açmadan önce bir yöneticiye soru sormak serbest, bedava, zor da değil. Ana kurallarda değişiklik yapılırsa da bunun için konu açılıyor. Bildirim gönderiliyor. Şöyle de bir durum var haftada en fazla 3-4 kere bildirim gönderiyoruz (bu hafta yanlış değilsem bir adet göndermişiz), bundan bile şikayetçi olan kullanıcılarımız oluyor, bu kadar sık bildirim göndersek, her ay kural hatırlatsak falan artık nasıl bir tepki alır yönetim bilemiyorum.
MeMo

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al