Bilgi alışverişi konularında eğer konuda yardım istendiği net ise ve altına bu tarz "ücreti karşılığında yapabilirim" şeklinde yorumlar yapılmışsa bize bildirebilirsiniz, sileriz, uyarırız. Bu iş için ticaret bölümü mevcut, ücretli yardım isteyen biri zaten gider ticaret kısmına konu açar. Daha önce de bahsi geçen bir konudur bu. Biz gördüklerimize işlem yapıyoruz fakat tüm yorumları da kontrol edemiyoruz. Bildirin gerekeni yapalım.
Kuralların bildirilmesi konusunda da yapılabilecek fazla bir şey yok açıkçası. Adsense satışı gibi konuların yasak ya da serbest olması tüm kullanıcıları ilgilendiren bir durum değil. Bunları kullanıcılar merak ederlerse yöneticilerimize sorabilirler. Biz buradayız, bir konu açmadan önce bir yöneticiye soru sormak serbest, bedava, zor da değil. Ana kurallarda değişiklik yapılırsa da bunun için konu açılıyor. Bildirim gönderiliyor. Şöyle de bir durum var haftada en fazla 3-4 kere bildirim gönderiyoruz (bu hafta yanlış değilsem bir adet göndermişiz), bundan bile şikayetçi olan kullanıcılarımız oluyor, bu kadar sık bildirim göndersek, her ay kural hatırlatsak falan artık nasıl bir tepki alır yönetim bilemiyorum.