-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhaba wm aracı üyeleri, günlerdir proje arayışına girdim ve sonunda istediğim bir projeye başlamaya karar verdim. Onedio tarzı bir site kurmak istiyorum, sadece kazanç için değil zevk aldığım bir alan olduğu için böyle birşeye karar verdim.
Alternatif düşündüğüm proje ise: inceleme, bilgi paylaşımı,webmaster tarzında bir site.
Fakat bir türlü uyumlu bir alan adı bulamadım, günlerdir aramaktayım ve hala aradığım şeyi bulamıyorum. sizden ricam bana 2 proje için uyumlu bir alan adı önermeniz.
Pm atarak söylerseniz çok mutlu olurum, teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Kardeşim işine karışmak gibi olmasın ama bu tür sitelerde %99 emeğinin karşılığını alamayacağını bilerek başla
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam böyle bir ihtimal var ama %99'unda çok abartılı olduğunu düşünüyorum. %50 bence bu ihtimal fakat farklı bir şey yapmalısınız ki insanlar sitenizde keyifli vakit geçirebilsin. Yoksa kötü olan %50 tutar benden söylemesi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Öncelikle selamlar, şuan senin yapmak istediğin projeyi aktif olarak yapıyorum. sanalkarga.com , ben bu işi kendim için hobi gibi görüyorum fakat bu hobimi yaparken Adsense'den de kazanıyorum. Siteyi yeniden ayağa kaldırmak için bir çok optimizasyon çalışması yaptık. Kısacası bu işe başlayacaksan ilk başlarda kazanç olarak değil, eğlenceli keyif alabileceğin bir hobi olarak başlamanı tavsiye ederim. Hırsla ve azimle yazmaya devam edin, başarının getirisini sizde tadacaksınız.
2 kişi bu mesajı beğendi.
www.sanalkarga.com - Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WEB
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aylık 1.000-10.000 aranma hacimli kelimelerde özgün, görsellerle desteklenen içerikler girersen, kullandığın görseller optimize edilmiş olursa başarı elde etme şansın var. Yoksa reklam vs olmadan bir gelir elde edemezsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Herkeste ortalama aynı fikir var sanırım :) ama hobi amaçlı yapılabilir yüksek kazançlar beklemeyin hocam kazanmak isterseniz farklı projeler var tabi ingilizce bu alternatifleride düşünün